Brus Vilis doživeo neprijatnost: Glumac izbačen iz apoteke, a razlog je neverovatan!

Autor:

13.01.2021 19:15

Foto:

Foto:



65-godišnji holivudski glumac, odlučio je da za njega epidemiološke mere ne važe, te je bez ikakve zašite krenuo u kupovinu, međutim doživeo je zaista neprijatnu situaciju.

Naime, juče u jednoj od apoteka u Los Anđelesu Brus Vilis izabačen je iz objekta zbog nenošenja maske u zatvorenom prosoru na javnom mestu, prenose javni mediji. Glumac je na teži način naučio da u ovoj situaciji ne postoje povlašćeni, te da mu sleduje isto što i svakom 'običnom' građaninu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Zvezda filma 'Umri muški' fotografisana je u prodavnici bez maske, a zaposleni su mu odmah poručili da napusi trgovinski objekat, kao i da ne mogu da ga usluže zbog nepoštovanja epidemioloških mera, prenosi 'Page six'.

Prisutnim kupcima bilo je izuzetno neprijatno kada su ugledali holivudsku zvezdu kako stoji pored njih bez ikakve zaštite na licu, iako je oko vrata nosio maramu koju je vrlo lako mogao da podigne i tako donekle prekrije usta i nos.

Pročitajte i Brus Vilis i Demi Mur zajedno u karantinu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noticias SIN (@sin24horas)

Ovakva reakcija zaposlenih potpuno je opravdana obzirom na to da je grad Los Anđeles epicentar korona virusa u Kaliforniji. U ovom gradu do sada zabeleženo je više od 10.000 smrtnih slučajeva povezanih sa kovidom.