Rebel Vilson ponovo u centru pažnje: Glumica bila u životnoj opasnosti!

Autor: Vanja Vladičić

14.01.2021 18:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Amy Sussman/Getty Images via Guliver, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Amy Sussman/Getty Images via Guliver, InstagramGlumica Rebel Vilson, koja poslednjih meseci privlači mnogo pažnje na kontu neverovatne fizičke transformacije, ovog puta otkrila je interesantne detalje sa svog putovanja u Afriku, prenose strani mediji.

Glumica je otkrila da se suočila sa otmicom, koju je realizovala grupa nepoznatih muškaraca.

- Jednom sam u Africi bila oteta. Bilo je to u ruralnom delu Mozambika. Nekoliko žena i ja smo se vozile na kamionu kada su do nas došli ljudi s drugim kamionima koji je bio pun oružja. Stali su pored nas sa velikim puškama i naredili nam da odmah siđemo sa svog vozila - otkrila je Rebel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Potom je nastavila da govori o detaljima otmice, a otkrila je i kako se osećala u tom trenutku:

- Odveli su nas u mračnu kuću. Shvatila sam da se dobro snalazim u kriznim situacijama. Ponašala sam se poput vođe tima. Kad su nas ostavili same, rekla sam drugim devojkama da se uhvatimo za ruke jer sam se bojala da bi tokom noći mogli uzeti jednu od devojaka i učiniti ko zna šta - rekla je.

Pročitajte i Nakon što je smršala 27 kilograma donela još jednu veliku odluku: Rebel Vilson zamrzla jajne ćelije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Na svu sreću svi su iz ove neprijatne sistuacije izašli nepovređeni, a nepoznati otmičari pustili su ih već sledećeg jutra. Glumica smatra da je njihov kamion korišćen za krijumčarenje nedozvoljenih supstanci preko granice.

- Muškarci su sutradan došli i rekli: Vaš kamion je spreman. Možete ići. Nismo postavljale nikakva pitanja - rekla je Rebel. Glumica je objasnila i da joj je laknulo kada su napustile lokaciju, te da je srećna što je sve prošlo bez ikakvih posledica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)