Pored sina, Jugoslava i Elenu će uvek povezivati još nešto, što se danas retko viđa

Autor:

15.01.2021 14:00

Foto:

Foto:



Elena Karaman i Jugoslav Karić u braku su bili 15 godina, a nedavno su odlučili da svoju romansu i zvanično okončaju. Mediji su preneli da je glavni krivac za razvod različit pogled na budućnost. Spekuliše se da poznati par već neko vreme živi odvojeno i da Elena vreme provodi u prirodi, na imanju blizu Kosmaja, dok Jugoslav preferira život u centru gradu, u blizini mesta gde im se nalazi restoran.

- Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, a emocije među njima su se ugasile. Jedan od razloga razlaza su i Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju - otkrio je izvor blizak porodici, a preneo "Blic".

Pa ipak, bez obzira na nesumnjive razlike, Elena i Jugoslav, pored zajedničkog sina i velikog imetka, dele još nešto. Oboje su veliki ljubitelji prirode i umetnosti. Dizajnerka punu pažnju poklanja ne samo svom životnom prostoru, već i mestu na kom borave domaće životinje na njenom imanju. (Pročitaj: Đokovići kupuju vilu u podnožju Kosmaja? Velelepno imanje već vam je poznato)

Neobični kokošinjac ofarban u belo i ukrašen raskošnim lusterima i ranije je privlačio pažnju onih koji je prate na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Elena Karaman i Jugoslav Karić - Razvod neće promeniti baš sve

Na temu zajedničkog imetka svojevremeno se našalio i sam Jugoslav:

– Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, imamo ih pet i kako da ih podelimo - izjavio je u vreme kad su priče o njihovom razvodu bile lažne. (Pročitaj: Neverovatna ljubavna priča – Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su na prvom sastanku pričali o ovome)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JUGOSLAV KARIC (@jugoslavkaric)

Pored ljubavi prema životinjama, donedavni par povezuje i ona prema umetnost. Pesmu koju je nedavno objavio na društvenim mrežama mnogi su protumačili kao poruku bivšoj supruzi, ali njeno ime nigde se ne spominje, tako da se ne zna kome je zapravo posvećena.

 

Elena Karaman je zbog prirode posla kojim se bavi takođe upućena na umetnost.

Ni Elena ni Jugoslav ne vole da govore o svojoj privatnosti, pa su sve detalje razvoda i budućeg života zadržali za sebe.

Lana Dedić

Autor