Ovo je devojka koja je osvojila srce Ivana Ivanovića: Ona je pravi heroj!

Autor:

15.01.2021 20:55

Foto:

Foto:



Autor i voditelj Ivan Ivanović očekuje prinovu, što će biti kruna ljubavi između njega i njegove dugogodišnje devojke Anje Petrović. Njihovu ljubavnu priču vešto su skrivali od radoznalih očiju javnosti, sve do sada.

Ivan i Anja u romantičnoj su vezi od 2016. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, jer je Anja, kako navode mediji, bila deo šireg društva popularnog voditelja.

Iako Ivan Ivanović nije često pričao o svom privatnom životu, te samim tim ni o devojci Anji, svojevremeno je priznao da je ona pravi heroj, jer kako je rekao, njega nije nimalo lako trpeti.

- Užasno je teško biti sa mnom! Divim se svojoj devojci. Potpuno sam ozbiljan kad kažem da je ona pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao dovoljno je komplikovana, a na to dodaj moj karakter, pa moju istoriju - iza sebe imam brak, ćerku... Sve to i te kako utiče na vezu - rekao je svojevremeno voditelj domaćim medijima.

Ivan Ivanovic, Foto: Marina Lukic

Anja je rodom iz Topole, a domaći mediji još tada su pisali o svakom koraku njihove veze - to jest o onome što su uspeli da saznaju. Tako je svojevremeno u jednom tabloidu izašao tekst o tome da je Ivanović upoznao roditelje svoje devojke već posle par meseci veze.

Sam voditelj nije previše govorio o njihovoj ljubavi.

Pročitajte i Ivan Ivanović: Prinova stiže uskoro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Svojevremeno je, dok je još snimao emisiju u svom stanu, takozvano 'Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem' u razgovoru za jedan domaći portal izjavio je da njegova izabranica nije uvek u publici.

- Ponekad je u publici, nije uvek. Bila je nekoliko puta, sakrio sam je od vas, namerno. To ne krijem, krijem nju. Ne krijem to da sam je sakrio - rekao je Ivanović tada.

Na leto 2019. godine, objavio je video sa godišnjeg odmora, na kom se iz pozadine mogla videti njegova izabranica. Ona je tada sedela na vrhu brodića odmarajući u nežnoj, beloj haljini.