Ben Aflek razočarao Anu de Armas - Glumica donela odluku koja je rastužila njihove obožavaoce!

Autor:

19.01.2021 12:15

Foto:

Foto:



U poslednje vreme popularni holivudski glumac Ben Aflek novinske stupce više popunjava skandalima i stvarima koje nisu vezane za film, nego uspesima. Ipak, nakon što je uplovio u romantičnu vezu s Anom de Armas stvari su se na kratko smirile, međutim..

Ako je verovati stranim medijima, ljubavi između Bena i Ane došao je kraj, nakon godinu dana zabavljanja te zajedničkog života tokom karantina, popularni par odlučio je da stavi tačku na svoju vezu.

- Ana je sjajna, ali mislim da je to zbog toga što Ben ima porodicu i stvarno želi da bude tu za svoju decu, dok je ona njemu trenutno na drugom mestu - ističe izvor za 'People'.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by InStyle Türkiye (@instyleturkiye)

Ana de Armas rođena Kubanka vodi poprilčno tajanstven život, o njoj se malo toga zna. A jedina informacija o njenom ljubavnom životu do veze sa Benom bio je dvogodišnji brak s Markom Kloetom, koji je trajao od 2011. do 2013. godine kada su se razveli.

Preka narav i problemi sa alkoholom...

Ben Aflek poznat je kao čovek neverovatnog talenta, ali i preke naravi i izuzetno burnog života. Njegov razvod od bivše supruge Dženifer Garner bio je propraćen brojnim kontraverzama, a kao glavni razlog rastanka navodi se njegova preljuba te konstantni problemi s alkoholom. Prošle godine, glumac je priznao da je u jednom momentu završio i na odvikavanju u jednom poznatom centru u Los Anđelesu.

Pročitajte i Dženifer Garner šokirala je svetsku javnost: Presrećna sam što me je Ben Aflek prevario!

Ben Aflek, foto: Noam Galai/Getty Images via Guliver

- Grešio sam, radio sam stvari kojima se ne ponosim. Bez obzira na to, morate ustati, učiti iz svojih grešaka i pokušati da napredujete. Nema smisla konstantno se varaćti unazad i analizirati greške. Borba s bilo kojom vrstom zavisnosti traj eceo život i iz tog razloga tretman se nikada ne završava. Borim se za sebe i svoju porodicu - napsiao je glumac na svom Instagramu, te dodao da mu je bivša supruga bila velika podrška tokom borbe s zavisnošću.

Da li je razlog rastanka sa Anom zaista drugačiji pogled na život, ili su u pitanju stare boljke koje Afleka prate kroz život ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Pročitajte i Ljubav koja je obećavala: Dženifer Lopez i Ben Aflek razišli su se zbog ovoga!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hollywood (@worldfamousceleb)