Duško Tošić u zagraljaju druge žene - Šta za to vreme radi Jelena Karleuša? (foto/video)

Autor:

20.01.2021 15:30

Foto:

Foto:



Život i brak Duška Tošića i Jelena Karleuše glavna je tema u domaćim medijima već neko vreme, a jučerašnja proslava koju su fudbaleru priredili prijatelji i porodica našla se pod posebnom pažnjom javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nakon brojnih napisa da se Tošić upustio u aferu s Anom Jovanović, te demantima koji su usledili ali i najavom tužbe protiv medija koji su preneli pomenutu informaciju sve oči bile su uprte u Jelenu Karleušu, a glavno pitanje bilo je kako će diva čestitati rođendan svom izabraniku. Međutim, Karleuša se odlučila na neočekivan potez, te se na društvenim mrežama nije oglašavala. Pevačica je odlučila da iznenađenje koje je priredila Dušku ostane tajna, a sudeći po fotografija s veselja, njen osmeh dovoljno govori.

Duško Tošić uživao je u zagrljaju druge žene!

Duško je svoj rođendan proveo s porodicom i njemu najbližim prijateljima, proslava je protekla u savršenoj atmosferi, a snimci koji su osvanuli na društvenim mrežama potvrđuju to.

Pročitajte i Duško Tošić i njegova supruga odlučili da prekinu nagađanja: Dosta je bilo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DOĐI MACO🐈 (@rafarelo_rosero)

Na malom slavlju koje je priređeno u Duškovu čast bila je i njegova majka, s kojom on ima poseban odnos, naročito posle očeve smrti. Duško se zabavljao plešući u majčinom zagrljaju dok je Jelena sve to posmatrala s velikim osmehom, zadovoljna što je njen izabranik konačno kod kuće.

Foto: Instagram prntscr