Điđi Hadid nakon četiri meseca svetu predstavila svoju naslednicu - Nesvakidašnje ime očaralo obožavaoce!

Autor:

22.01.2021 15:46

Foto:

Foto:



Od prvog dana trudnoća Điđi Hadid bila je obavijena velom tajni. Tek u šestom mesecu manekenka je zvanično potvrdila vest da je u blagoslovenom stanju, te je javnosti pokazala svoj trudnički stomak. Na otkrivanje pola bebe javnost je bila prinuđena da čeka rođenje bebe.

Do sada, javnost je imala prilike da upozna ćerku Điđi Hadid, ali njeno ime već četiri meseca javnosti nije poznato. Ipak, sada je došao trenutak da svet upozna naslednicu prelepe manekenke i Zejna Malika. Naime, u opisu svog 'Instagram' profila Điđi je dodala - Khaina mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Ime Khai izuzetno je neobično i retko, te iza njega stoji neverovatna simbolika. Naime, kako prenosi sajt tobabynamewizard.com, ime Khai potiče od reči 'jak', 'izabran'.

Điđi i Zejn potpuno su se prepustili čarima roditeljstva, te uživaju sa svojom naslednicom, a na društvenim mrežama neretko podele važne trenutke, koje obožavaoci dočekaju sa velikim oduševljenjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

- Naša devojčica nam se pridružila ovog vikenda i već je promenila naš svet. Toliko sam zaljubljena u nju - napisala je Điđi na prvoj porodičnoj fotografiji sa ćerkicom i izabranikom Zejnom Malikom. Od tada, za srećnu porodicu, svaki dan sa Khai sve je veće čudo i blagoslov.

Pročitajte i Porodila se Điđi Hadid: Njen suprug Zejn Malik van sebe je od sreće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)