Gvinet Paltrou će filmske uloge zameniti nečim drugim, a razlog je krajnje plemenit

Autor:

22.01.2021 21:00

Foto:

Foto:



Američka glumica Gvinet Paltrou (48) ne planira još dece, ali želi skladan brak sa suprugom, scenaristom i producentom Bredom Falčukom (49), i u svom zgusnutom rasporedu nigde nije upisala povratak filmu. Sve ovo je priznala gostujući u jutjub emisiji “No Filter with Naomi” britanskog supermodela Naomi Kembel (50).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Na pitanje manekenke da li bi poput nekih koleginica iz svoje generacije želela ponovo da rađa ili da usvoji dete, Gvinet je odgovorila odrečno, ističući da se trudi da bude posvećena majka kćerki Epl (16) i sinu Mozizu (14) koje je dobila dok je bila u braku sa Krisom Martinom, frontmenom britanskog benda Coldplay. (Pročitaj: Jelena bin Drai – Lepe vesti i ostvarenje dugogodišnje želje)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Ne želi pažnju

Upitana da li je konačno pronašla formulu za uspešan brak, Gvinet je priznala da nije ljubavni ekspert kako se čini.

- Iza mene je mnogo neuspešnih veza i okončan brak sa Krisom, koji je bio kvalitetan dok je trajao. Nas su udaljile ambicije, njegove oko muzike i turneja i moje oko privatnog biznisa. Međutim, oboje smo pronašli nove ljubavi, on sa Dakotom Džonson, ja sa Bredom. I mnogi nam se smeju što svi porodično izlazimo, ali mene baš briga. Nama je super. Što se Breda i mene tiče, znam da smo mnoge nasmejali pokušajem da četiri dana živimo zajedno a tri razdvojeno. To lepo zvuči u teoriji, ali ne funkcioniše u praksi. Tokom tog probnog projekta shvatili smo koliko smo jedno drugome važni i kako ne možemo jedno bez drugog, tako da sada spavamo u istom krevetu svake noći - ispričala je Paltrouova. (Pročitaj: Dugogodišnju ljubav krunisao je brakom – Predrag Živković Tozovac se oženio u devetoj deceniji)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @bradfalchuk

Gvinet Paltrou smatra da šansu treba dati mladima

Holivudska zvezda nema nameru da se vraća filmu jer, kako kaže, industrija je u velikoj krizi i šansu treba dati mladima.

- Pred kameru sam stala vrlo mlada i brzo sam ušla u sistem zvezda. Koliko sam uživala u Holivudu, toliko sam i patila. Više nisam u stanju da budem ekstrovertna koliko se to očekuje u filmskom biznisu. Ne moram sebe da forsiram na to. Stekla sam slavu, ali više ne želim pažnju. Film ću snimati ako me baš privuče tekst. Više me privlači da se okušam na televiziji i u radu sa Bredom jer on ima planove za mnogo novih serija - rekla je glumica koja je karijeru na velikom platnu okončala učešćem u akcionom serijalu “Osvetnici”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Nakon što je godinama bila posvećena proširenju svog brenda Loop, u ovu godinu ušla je sa planovima da se više okrene sebi, a manje biznisu, i da se više bavi humanitarnim radom.

- Darivanje me pokreće, bilo kroz savet, razgovor koji će nekome možda pomoći da načini neki korak, ili kroz puko doniranje novca. Iako nas je izolacija odaljila, tokom protekle godine shvatili smo da moramo da se uzajmno pomažemo - zaključila je Gvinet. (Pročitaj: Kornelije Bata Kovač vreme troši na potpuno druge stvari nego nekada)

Lana Dedić

Autor