Glumica Silma Mahmuti: Nisam još uvek komotna da sebe nazovem glumicom!

Autor: Vanja Vladičić

26.01.2021 17:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Televizija K1

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Televizija K1Mlada glumica Silma Mahmuti i zvezda sitkoma „Slučaj porodice Bošković,“ čiju ćemo drugu sezonu gledati nešto kasnije tokom godine, danas je priznala da sebe još uvek ne može da nazove glumicom.

- Meni je i dalje neprimereno da sebe tako oslovim, jer mi je to kao kada neko kaže da je pevač posle jedne pesme. Nisam još uvek komotna da sebe nazovem glumicom – kazala je Silma u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1. – Možda će to nekome glupo da zvuči, ali meni je sada prioritet da se posvetim školi. Profesori u medicinskoj školi na Zvezdari koju pohađam su zaista imali mnogo razumevanja za moje izostanke zbog snimanja serije, ali moram sada sve to da nadoknadim.

Na pitanje Boška i Aleksandre kako su njeni drugari iz odeljenja reagovali na njenu ulogu u seriji, kazala je da su većinom prokomentarisali da se ne razlikuje mnogo od onoga kakva je privatno.

Pročitajte i Nataša Aksentijević okreće novi list: Glumica sve oduševila zacrtanim ciljem

Silma Mahmuti, foto: Televizija K1

- Većina je uglavnom rekla da sam ista. To mi je kazala i tetkica u školi. Jesam malo nadrndana – priznala je Silma s osmehom. – Kada ne učim uživam da igram košarku, ali fali mi bar jedno pet centimetara, volela bih da sam malo viša.

Kada je reč o seriji koja je proslavila, mlada glumica ističe da se cela ekipa, ne samo glumačka već sveukupno, zbližila toliko da se osećaju kao da zaista i jesu porodica.

- Snimali smo prvu sezonu oko šest meseci i stvarno smo funkcionisali kao prava porodica. Uskoro ćemo ponovo biti zajedno, jer ćemo raditi drugu sezonu i svi se radujemo – istakla je Silma na K1 televiziji.