Novak Đoković u njihovom društvu skuplja snagu za nastavak nove sezone! (foto)

Autor:

27.01.2021 16:45

Foto:

Foto:



Pred odlazak u Australiju, gde brani titule na ATP kupu i grend slemu u Melburnu, najbolji teniser sveta Novak Đoković relaksirao se u društvu supruge Jelene, sina Stefana i kćerke Tare u Marbelji.

Iako su se centralni i severni delovi Španije nedavno suočili s najvećim snežnim nepogodama u proteklih 50 godina, najbolji teniser sveta Novak Đoković (33) osećao se bezbedno u Marbelji, gde je na plaži uživao sa svojom porodicom i akumulirao snagu i motiv za start nove sezone.
U gradu na jugu Španije, koji mu je odskoro stalno prebivalište, Nole je vredno trenirao i pripremao se za odlazak na predstojeće turnire u Australiji. Pošto će na najmanjem kontinentu boraviti nekoliko sedmica i biti razdvojen od najbližih, trudio se da svaki slobodan trenutak provede sa najmilijima i da se maksimalno posveti supruzi Jeleni i deci, šestogodišnjem sinu Stefanu i trogodišnjoj kćerki Tari.

Novak Djokovic sa decom

Bez obzira na svakodnevne naporne treninge, Novak je bio vrlo dobro raspoložen, a cela porodica Đoković uživala je u sunčanom poslepodnevu na plaži. Do obale su klinci stigli vozeći trotinete, čime teniser i njegova supruga potvrđuju koliko svakodnevno vode računa o pravilnom razvoju dece.

Stefan i Tara su se igrali u pesku, trčkarali oko tobogana, spuštali se niz njih, a sve vreme u tome im je asistirao tata. U nekoliko navrata, pokušavajući da ih dodatno motiviše na fizičku aktivnost, i Nole se peo na tobogane, ali uvek poštujući bezbednost i pravilo da deca imaju prednost. Kada je maleni Stefan pronašao granu, pojurio je oca, a kada ga je sustigao, zajedno su pali u pesak.

Pročitajte i Novak i Jelena odlučili da život nastave u Marbelji: Porodica Đoković u odabranom društvu!

Novak Đoković sa decom

Vreme nežnosti!

Novak je posebno vodio računa o najmlađoj Tari, koja još uživa u statusu prve maze porodice, a tati nije bilo teško da joj ugodi na javnoj plaži u Marbelji. Sve to vreme Jelena, kao svaka brižna majka, nadgledala je sa strane igre u pesku, trudeći se da suprugu ne oduzme niti sekund vremena sa decom, znajući da ih neće duže videti.

Novak sa ženom i decom

Nakon druženja s naslednicima, teniser se posvetio supruzi. Ni posle šest godina braka ne kriju koliko se vole i još jednom su pokazali koliko je jaka njihova ljubav. Razmenjivali su nežnosti tik pored mora, Novak je čvrsto grlio svoju izabranicu, a ona se skrivala u njegovom naručju.

Đokovića po dolasku u Australiju očekuje karantin u trajanju od 14 dana, koji je obavezan. Potom će od 1. do 5. februara u Melburnu, umesto u Sidneju, igrati na ATP kupu sa reprezentacijom Srbije, gde brane titulu osvojenu prošle sezone. To će mu biti zagrevanje za Australijan open, koji se ove godine održava u odloženom terminu, od 8. do 21. februara, na kojem će pokušati da popravi vlastiti rekord i deveti put podigne pobednički pehar.

Pročitajte i Novak i Jelena Đoković: Akrobacije u izolaciji