Sada je zvanično - Ova devojka osvojila je srce Nikole Rađena? (foto)

Autor:

29.01.2021 19:15

Foto:

Foto:



Poslednjih dana, vaterpolistu Nikolu Rađena povezivali su s mnogo atraktivnih devojaka. Ipak poslednje informacije o emotivnoj vezi Rađena i pevačice Milice Ristić dobili su potvrdu i to od strane pomenute pevačice, koja je osim što je potvrdila njihovu vezu objavila i zajedničku fotografiju na svom Instagram nalogu.

Iako su simpatije oduvek bile prisutne, tek nedavno njihova veza je postala ozbiljna.

- Važno mi je da ljudi znaju da Nikola i ja nismo bili u vezi dok je bio u braku, ni tokom njegovog razvoda. U ozbiljnoj vezi smo tek poslednja tri meseca. Volimo se i lepo nam je - otkrila je Milica, a prenosi Kurir.

Milica i Nikola Rađen, Instagram prntscr

Pevačica je takođe otkrila da je vaterpolistu upoznala i sa porodicom, te njihovu reakciju.

- Lepo su ga prihvatili.

Neizbežno pitanje bilo je i o Rađenovoj bivšoj supruzi, pevačici Ani Kokić, sa kojom vaterpolista ima i dve ćerke, Ninu i Teu.

Nikola Rađen, foto: Milica Ristic instagram prntscr

- Nije me još upoznao sa Anom Kokić. Sretala sam Anu na nastupima, ali nas dve se ne poznajemo - otkrila je atraktivna Milica za Kurir.

Podsetimo, Nikola Rađen bio je u braku sa pevačicom Anom Kokić od 2008. do 2019. godine, par je svoju ljubav krunisao ćerkicama Ninom i Teom. Iako su tokom jedanaestogodišnjeg braka imali dosta nesuglasica, zvanično su objavili da se rastaju tek u julu 2019. godine.

Pročitajte i Nikola Rađen o povratku kući: Ćerkama su potrebni i mama i tata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)