Nina Janković Dičić i Gordan Kičić - Ljubav je glavni faktor za sreću

Autor:

30.01.2021 15:00

Foto:

Foto:



Glumica Nina Janković Dičić, u petom mesecu trudnoće, i njen kolega Gordan Kičić, partneri iz serije "Mama i tata se igraju rata", svaki slobodan trenutak provode sa svojim izabranicima i decom, uvereni da su ljubav i radost prema životu glavni faktori za sreću. (Pročitaj: Nina Janković prisetila se detinjstva sa suzama u očima, ovo nista znali o prelepoj glumici!)

Baš poput junaka koje igraju u seriji, i Gordan i Nina, kao roditelji, trude se da budu posvećeni svojoj deci.

- Malo-malo imam osećaj da nedovoljno vremena provodim sa kćerkama Sofijom i Leom i suprugom Zoranom. Često imamo utisak da nam je tamo nešto važnije nego dom. To je klackalica savremenog društva. Ranije je postojalo radno vreme, posle kog se išlo kući, kod dece, ili si se družio s prijateljima, iako je to kod glumaca bilo drugačije. Danas nema radnog vremena, svi rade po tri posla i nisu dovoljno s porodicom - smatra Kičić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

Nina deli njegovo mišljenje.

- Moj suprug Mateja nekad dolazi s posla u pola sedam-sedam uveče, ali je zato vikendom apsolutno upućen na našeg sina. I kad je kod kuće, svu pažnju posvećuje Vukašinu i meni. On je divan otac, srećna sam što ga imam pored sebe. Nisu svi danas takvi, što zbog obaveza, što iz razloga što ih to i ne zanima jer su sebični. Ljudi danas nemaju vremena ni za sebe. (Pročitaj: Dajana Paunović zalaže se za osnaživanje žena i još uvek veruje u brak)

Suprotno seriji gde su igrali sebične likove, okrenute sebi, ni Gordan ni Nina privatno nisu takvi već su vrlo posvećeni porodici.

- Trudim se da pomirim te dve stvari koje su teško pomirljive. Ako imaš želju, ljubav i radost prema životu, ništa ti nije teško. S druge strane, ako jedno od ta dva škripi, niste kompletno srećni. Svako se ponaša shodno svom karakteru i željama - smatra Gordan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

Nina sve što radi, bilo vezano za glumu ili kuću, čini punog srca i do kraja.

- Dajem svoj maksimum u svakom trenutku oko posla, majčinstva, porodice i sina. Trudim se da niko ne pati zbog nekih mojih ludosti. Važno mi je da sve funkcioniše - kaže glumica.

Baš kao što je znao da će mu Nina biti glavna partnerka, Kičić priznaje da je dosta uloga namenski pisao za određene kolege. Oboje ističu divnu saradnju sa Katarinom Gojković, koja im je prijatelj i u najtežim životnim trenucima.

- Uživala sam glumeći sa Katarinom, sa kojom igram i u pozorištu i sa kojom sam izgradila odnos baš poput kćerke i majke. Dok sam imala koronu, malo-malo me je zvala i pitala: “Je l’ ti se jede nešto?” Jednom sam odgovorila: “Gibanica!”, i ona mi je to donela do vrata stana. Lepo je kada sa nekim imate takav odnos jer prija takva pažnja - ističe Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gordankicic (@gordankicic)

Lana Dedić

Autor