Anja Mit otkrila o čemu mašta: Želja mi je da uradim ovo!

Autor:

31.01.2021 13:00

Foto:

Foto:Uvek nasmejana glumica Anja Mit danas se na K1 televiziji latila mikrofona i zapevala, a pod miškom je dovela i najslađu moguću pratnju – svoju maltezerku Mašu.

- Ovo je Maša Mit, moja maltezerka stara tri godine. Mnogo sam želela psa i kupila sam je pre tri godine kada smo snimali seriju „Istine i laži.“ Ja sam bila ubeđena da je ona nova pseća zvezda, novi Sima, kada je sa svega dva i po meseca zakoračila u studio, na snimanje. Ali, sve moje nade i snove razvejali su se kada su mi rekli da uopšte nije talentovana glumica. Igrala je samo u tri epizode – kazala je lepa Anja u emisiji „Kec na jedanaest“.

Anja Mit, Foto: Televizija K1

Najavila je i da ćemo uskoro gledati sitkom „Ljubavni zalogaji“ u kojoj igra komunalnu inspektorku.

- Gledala sam malo u montaži i mnogo mi se sviđa serija, jedva čekam da počne prikazivanje. Verujem da će se i publici dopasti, jer je serija vesela i jako duhovita – najavila je glumica.

Pročitajte i Glumica Anja Mit donela neočekivanu odluku: Da li je pogrešila? (foto)

Anja Mit, Foto: Televizija K1

Takođe, Bošku i Aleksandri otkrila je svoj najveći san i do detalja ga opisala. Verovali ili ne, Anja sanja o tome da vodi – Evroviziju

- Želja mi je da na velikoj bini glasno izgovorim: Good evening Europe! Da budem u velikoj haljini, sa kristalima, perlama, šljokicama... Meni ništa nije previše. Obožavam tu euforiju – kazala je Anja Mit na televiziji K1.