Jelisaveta i Miloš Teodosić doneli važnu odluku - Svoj raj potražili su ovde?

Autor:

01.02.2021 11:00

Foto:

Foto:Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić sa porodicom već neko vreme borave u Italiji, zbog poslovnih obaveza koje naš košarkaš ima prema tamošnjem klubu. Čini se, kako vreme prolazi da se porodica oseća sve bolje na primorju, te su supružnici doneli važnu odluku koja bi mogla poptuno da promeni njihove živote.

Naime, Jelisaveta i Miloš planiraju da kupe kuću u jednom od najvećih italijanskih gradova, Bolonji, odakle je i istoimeni klub za koji Teodosić nastupa. Kako dalje prenosi Kurir, bračnom paru, koji već neko vreme živi u pokrajini Emilija-Romanje naročito se dopada autentičnost ovog grada, te veoma duga istorija koja je očuvana do dana današnjeg. Bolonja je poznata po neverovatnoj arhitekturi, prepoznatljivim tornjevima, crkvama i industriji testenina.

Pročitajte i Dirljiv momenat: Jelisaveta i Miloš Teodosić saznali pol bebe

Činjenica koja je možda bila i presudna u njihovoj odluci je i ta da se jedan od najstarijih univerziteta na svetu, nalazi upravo u Bolonji, a osnovan je davne 1088. godine. Brojni studenti iz celog sveta utrkuju se kako bi sebi rezervisali mesto na prestižnom univerzitetu. Pomenuti univerzitet savršena je prilika za njihove naslednike.

Preopušteni su, ne mogu to da izdržim!

Velika izbor koji su supružnici napravili nije bio ni malo lak za njih, tome svedoči i Jelisavetina nedavna izjava. Glumica je nakon porođaja otkrila da joj izuzetno teško pada Italijanska ležernost, ali je otkrila i šta joj se odmah svidelo.

Porčitajte i Jelisaveta Orašanin blista: Prelepa glumica uživa u blagoslovenom stanju! (foto)

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin, foto: Dalibor Danilovic

- Italijani su preležerni, preopušteni, ne mogu to da izdržim. Ipak, dobro je što vrlo retko pričaju engleski i onda se njihov jezik brzo nauči. Dopadaju mi se njihovi porodični rituali, od 14 do 17 sati je pauza za ručak i to svi poštuju. Lepo je imati vreme rezervisano za porodicu, da zajedno doručkujete, ručate i večerate - rekla je nedavno Jelisaveta, a prenosi Blic.

Iako se Jelisaveta i dalje nalazi na porodiljskom bolovanju, te u potpunosti uživa u majčinskoj ulozi, domaci mediji prenose da je glumica preko svog supruga stvorila poznanstva s rediteljima i producentima u Italiji koji su izuzetno cenjeni, te su raspoloženi za saradnju s njom, i u budućnosti bi mogli da očekujemo nove filmske projekte.

Supružnici se povodom ovih navoda i dalje nisu oglasili, te ćemo na zvaničnu potvrdu ipak morati da pričamo, a kakvu god odluku da budu doneli, biće u najbolje interesu njihove porodice.