Dženan Lončarević otkriva zašto je za dobru pesmu svaki trenutak pravi

Autor:

03.02.2021 18:00

Foto:

Foto:



Dženan Lončarević nedavno je objavio novu pesmu i spot, a tom prilikom sarađivao je sa poznatom kompozitorkom Sarom Milutinović. Pevač ističe da nakon dugogodišnjeg bavljenja muzikom sa lakoćom ume da proceni koja numera će osvojiti srca publike.

- Ako mi pesma „na prvu“ zazvuči dobro i ako odmah razumem šta je pisac hteo da kaže, za mene dileme nema - uzimam pesmu. Novu pesmu „Živote duše moje“ dobio sam od Sare i čim sam je čuo - to je bilo to. Nikada ne biram trenutak za pesmu, jer je za dobru pesmu svaki trenutak pravi – otkrio je u emsiji „Kec na jedanaest“. (Pročitaj: Verica Rakočević – Na život gledam kao na dar)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dženan Lončarević (@dzenan)

Dženan Lončarević smatra da je ljudima najpotrebnija ljubav

Kao večiti optimista, nada se da se približio trenutak kada ćemo se svi zajedno „vratiti na stari kolosek“.

- Jedino što ljudi već mesecima traže i za čim vape je ljubav, emocija. Ja pesme snimam zato što ih volim, a ne da bih ih naplatio. Sada nije vreme za to i za kalkulisanje. Vreme je da ljudima pružimo ruku, emociju i radost. A doći će vreme i da naplatimo svoj rad, kada opet krenu koncerti – rekao je Dženan Lončarević. (Pročitaj: Vesna Zmijanac će muziku zameniti unosnim poslom u koji ulaže 30.000 evra?)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dženan Lončarević (@dzenan)

On je jednom prilikom otkrio da mu je od brojnih kolega najveći uzor bio Zdravko Čolić.

- Kada sam krenuo u sve ovo, žarko sam želeo da budem Zdravko Čolić, da sve što je on postigao, postignem i ja. Sve što znam o Zdravku Čoliću jeste da ima dobre pesme i sve što sam slušao o njemu i od njega jeste njegov raskošan glas - izjavio je on za “Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dženan Lončarević (@dzenan)

Lana Dedić

Autor