Lepa Lukić oštra na rečima, ne štedi ni starije, ni mlađe kolege

Autor:

04.02.2021 20:00

Foto:

Foto:



Lepa Lukić se nedavno vakcinisala protiv korone, a jedna je od malobrojnih javnih ličnosti koja tvrdi da joj se život tokom pandemije nije mnogo promenio. Kako kaže, publika joj u proteklim mesecima nije previše nedostajala, kao ni koncerti kojih nekoliko godina unazad nije bilo previše.

- Ja nisam preterano putovala ni nastupala ni ranije pre korone da bi mi nedostajala publika nesto naročito. Ja sam gostovala po Kanadi, ponekad bih skoknula do Amerike, jer ja imam njihov pasoš - otkrila je ona za "Kurir".

Kako kaže, novca ima dovoljno i ne žali da ga potroši na ono što je usrećuje:

- Imam neka svoja zadovoljstva na koje volim da potrošim i za to ne žalim. Volim da odem do prodavnice, idem da pravim nokte, do banke, kazina... Ništa ja svoje navike nisam promenila, meni sve isto kao i pre korone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official)

Za razliku od kolege Miroslava Ilića, koji je izjavio da mesečno troši oko 3.000 evra, Lepa priznaje da živi daleko skromnije.

- Meni treba mnogo manje nego njemu, to je sve preterivanje. Pa ja toliko ne potrošim ni u Kanadi, a tamo je sve jako skupo. Ljudi vole da fantaziraju i preuveličavaju stvari - iskrena je pevačica. (Pročitaj: Vesna Zmijanac će muziku zameniti unosnim poslom u koji ulaže 30.000 evra?)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_fanpage)

Lepa Lukić osvrnula se i na mlađe kolege zamerivši im nedostatak osnovne kulture.

- Ma kakve mlađe kolege? Oni ne umeju ni dobar dan da kažu. Zvali su me Merima Njegomir, Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Era Ojdanić. Ovi drugi me ne interesuju u životu.

Lana Dedić

Autor