Sofija Milošević pokazala novu kuću u Nemačkoj: Ovo je baš ono što joj je bilo potrebno!

Autor:

09.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Jedan od naših najboljih fudbalera, Luka Jović, od pre nekoliko nedelja je ponovo igrač nemačkog Ajntrahta iz Frankfurta. Nakon života u španskoj prestonici, porodica Jović-Milošević je promenila adresu prebivališta, te sada Sofija, Aleksej i Luka svoju oazu stvaraju u gradu na Majni.

Nakon potpisivanja ugovora, mladi fudbaler je spakovao kofere i krenuo put Nemačke, dok su njegova nevenčana supruga i petomesečni sin još nekoliko dana ostali u Madridu. Sofija je u više navrata spominjala kako joj je u Madridu veoma lepo i kako je emotivno vezana za taj grad, s obzirom na to da je tamo rodila svog prvenca te joj je bilo teško da spakuje sve stvari i promeni prebivalište.

Rešena da prati svog partnera, spremna je na stalne selidbe zbog njegovih poslovnih angažmana, i ubrzo nakon Lukinog odlaska iz Španije i ona je sa sinom pošla put Frankfurta i sada je porodica ponovo na okupu.

Pročitajte i: Sofija Milošević priredila nezaboravno iznenađenje suprugu – Luka Jović ne skida osmeh s lica! (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)


Ovih dana je lepa manekenka zauzeta sređivanjem novog doma, a sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je fotografiju iz omiljenog dela nove kuće. U pitanju je široki i prostran garderober u kojem će dosta vremena provoditi!

Pročitajte još: Luka Jović zabrinut za sina, da li će Sofija poslušati supruga?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

,,Nova zemlja, novi komšiluk, sve novo... o da, i novi garderober!" - napisala je u opisu fotografije Miloševićeva

Jedan od najpopularnijih parova naše javne scene uživa već dve godine u skladnom odnosu  i ljubavi, od pre nekoliko meseci njihovu idilu upotpunio je i Aleksej, pa im tako nijedna promena ne pada teško dokle god su svi zajedno.