Javnost je zna kao Pančetu, a kako je Sandra Bugarski izgledala u mladosti? (foto)

Autor:

09.02.2021 19:30

Foto:

Foto:



Sandru Bugarski, iako je na daskama koje život znače prisutna dugi niz godina, javnost je bolje upoznala tek nedavno. Glumica je srca domaće publike osvojila ulogom Pančete u seriji 'Igra Sudbine', i kao takva ubrzo je postala jedno od omiljenih lica na domaćoj sceni.

Ogromna popularnost koju je stekla vinula ju je u sam krem domaće scene, a Sandra pored velikog broja projekata na kojima radi nađe vremena da svoje obožavaoce obraduje i ponekom fotografijom na društvenim mrežama. Ovog puta popularna Pančeta sa obožavaocima je podelila prilično staru fotografiju, iz detinjstva, na kojoj pozira sa svojom majkom Ljubinkom.

Pored velikog broja komplimenata, obožavaoci su primetili i jedan detalj, te su istakli da je Sandrina sličnost sa majkom neverovatna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bugarski (@sandra_bugarski)

Sandra Bugarski svoju karijeru gradila je dugo i strpljivo, a iako se široj javnost predstavila nedavno, ona je na sceni prisutna već tri decenije. Ljubiteljima pozorišta njen vrtoglavi uspon nije predstavljao iznenađenje. Sandra je nedavno skrenula pažnju javnosti i provokativnim scenama u seriji 'Senke nad Balkanom' s Aleksejem Bjelogrlićem, sinom proslavljenog glumca Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte i Dragan Bjelogrlić: Prošlost nam se uvek čini boljom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bugarski (@sandra_bugarski)