Ivana Peters imala najpoželjnijeg neženju: Sve dobro krijem

Autor:

10.02.2021 13:20

Foto:

Foto:



O životu pevačice Ivane Peters malo se zna. Žena sa anđeoskim glasom iza sebe ima jedan brak u kojem je rodila svoju naslednicu, Saru. Najbolja drugarica joj je koleginica, Goca Tržan sa kojom obnavlja grupu ,,Tap 011", i deluje da je to ono što šira javnost o njoj zna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


Takođe, kroz medije se dugo provlačila priča o njenom zdravstvenom stanju koje je u jednom periodu bilo izuzetno kompleksno i poljuljano, ali ona je iz svih životnih borbi izašla kao borac. Uz nju je u teškim trenucima bio bivši suprug, Aleksandar Peters, sa kojim je nekoliko godina bila u bračnoj zajednici ali su živote nastavili na različitim adresama, te je ona za Hello jednom prilikom o njemu rekla:

,,Dok sam bila bolesna pomogao mi je više od svih. Kad me Sara pita "mama, da li ste ti i tata okej", mogu jedino da joj odgovorim: “Kako da ne budemo, mi smo tvoji roditelji”. To je to. On će biti moj prijatelj do kraja života. Drugačije ne može da bude. Srećna sam što imam takvog bivšeg muža."

Pročitajte još: Povratak grupe koja budi najlepše emocije: Stari dobri Tap ponovo na sceni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)


Međutim, pevačica je tokom gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića šokirala sve odgovorom na pitanje da navede jednu osobu sa javne scene koja joj se udvarala ili sviđala.

,,Udvarao i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli" - rekla je Ivana, na šta se Sanja Marinković nadovezala i rekla kako su i bili u emotivnoj vezi.

Pročitajte i: Vuk Kostić: Ulica mog oca

Foto Aleksandar Letić

Zatim je Peters otkrila da je njihova veza bila kratkog daha i pre mnogo godina.