Bivši suprug Anđelke Prpić uživa u ljubavi sa ovom devojkom! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

15.02.2021 15:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ataimages, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:ataimages, instagramVest o razvodu Anđelke i Darija Prpića u domaćim medijima odjeknula je prilično jako. Čini se da je par dugo razmatrao svoju odluku i doneo je hladne glave, kao najbolje rešenje za celu porodicu.

U intervju za magazin Hello, Anđelka je otkrila u kakvom su sada odnosu ona i njen suprug.

- Razvod ne znači rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je tada Anđelka.

Anđelka Prpić, foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, posle razvoda čini se da su i Anđelka i Darijo smogli snage da krenu dalje, dok su oboje ostali posvećeni sinu Jakši. Dok je Anđelka briljirala u svom prvom filmskom ostvarenju, Dario je krenuo dalje u emotivnom smislu. Već neko vreme u vezi je sa devojkom Anom, koju je nedavno i javno pokazao, kada je zajedničke fotografije objavio na svom Instagramu.

Pročitajte i Anđelka Prpić nikad lepša! Na premijeri filma njega je držala za ruku! (foto)

Darijo Prpić, foto: instagram prntscr

Nova devojka Darija Prpića, mnogi su primetili, sušta je suprotnost Anđelki. A objave na kojima se vidi da u ljubavi uživa, pokrenule su brojne komentare na račun Darija.

I dok je njen bivši suprug u emotivnom smislu krenuo dalje, Anđelka je nekoliko puta isticala da je još uvek rano za razgovore o novoj ljubavi.