U njegovom stilu - Đorđe Balašević zasmejava lekare uprkos narušenom zdravstvenom stanju!

Autor:

17.02.2021 16:35

Foto:

Foto:



Đorđe Balašević već nekoliko dana je na lečenju na Infektivnoj klinici zbog obostrane upale pluća, ali, on se dobro oseća i nema znatnije tegobe. Balašević je desetak dana imao tegobe slične onima koje izaziva koronavirus, ali se lekaru javio tek kad su se oni pogoršali. Tada je ustanovljeno da Đorđe ima upalu oba plućna krila i da je neophodna njegova hospitalizacija, pa je upućen na Infektivnu kliniku u Beograd. Porodica Balašević je, kako kažu naši izvori, veoma zabrinuta za zdravstveno stanje muzičara, ali veruju da će on biti dobro i veoma su zahvalni na nezi koju dobija od lekara i drugog bolničkog osoblja.

Slavni kantautor danas je nakon doručka obavio telefonski razgovor s porodicom, a zatim je komunicirao s lekarima, s kojima se čak i našalio i zasmejavao ih. Dobro je raspoložen i ne žali se na tegobe, tvrdi sagovornik ,,Kurira".

Pročitajte i: Đorđe Balašević hitno hospitalizovan, otkazan koncert u Kragujevcu

Kada je juče objavljena vest da je poznati kantautor hospitalizovan, njegovi obožavaoci su se zabrinuli znajući da pripada rizičnoj grupi građana jer je pre nekoliko godina imao infarkt i tada su mu ugrađeni stentovi. To se desilo iznenada, te je bio u obavezi da otkaže koncert u Kragujevcu, i tom prilikom je rekao:

,,Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda - napisao je tada Balašević na društvenim mrežama. A svi se nadamo da će nam se sjajni kantautor i ovog puta veoma brzo obratiti putem svojih naloga."