Drugačiji od ostalih, Luka Raco: Neko kaže da je to problem, neko vrlina!

Autor:

18.02.2021 12:15

Foto:

Foto:



Luka Raco srce ženske publike osvojio je prvim pojavljivanjem u seriji 'Sinđelići', a sada, kada u seriji 'Igra sudbine' igra atraktivnog Aleksu pripadnice nežnijeg pola potpuno su poludele za njim. Mladi glumac svoju karijeru gradi na zdravim temeljima, a uprkos velikom interesovanju devojaka širom Srbije, on je svoje srce predao Vanji Marković.

Luka Raco, foto: Jelena Jovanov

Informacije iz svog privatnog života ne deli često s domaćom javnošću, a i kada bi se odlučio na takav potez uglavnom su to odmerene i odabrane reči. Međutim, ovog puta, Luka Raco iznenadio je svoje obožavaoce kada je na prilično otvoren način pričao o svojim emocijama, te je ovim rečima potpuno zaludeo pripadnice nežnijeg pola.

- Muške suze su okej! Naravno da jesu, zašto ne bi bile - poručio je Luka za 'Blic', te je nastavio da govori o emocijama, koje su za većinu današnjih muškaraca tabu tema.

- Pokazujem (emocije). Ne znam da krijem. Neko kaže da je to problem, neko vrlina. Videćemo kako će biti kroz život. Zasad nije bio problem.

Pročitajte i Iznenađenje za publiku: Brankica Sebastijanović i Luka Raco u novim ulogama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

Odmeren, kulturan i staložen epiteti su koji savršeno opisuju mladog glumca. Ipak, u vremenu kada 'cilj opravdava sredstva', Luka Raco otkriva da li je zaista pametno biti svoj, bez foliranja, te otkriva šta je najvažnije.

- Uvek je dobro biti kakav jesi. Ako nisi, to je foliranje i ne ispadne iskreno. Ljudi će to shvatiti, primetiti. Važno je biti dosledan sebi i svojim stavovima - zaključio je glumac za pomenuti medij.