Glumica Dru Barimor ima jasan plan: Ne želim ovo da uradim!

Autor: Vanja Vladičić

19.02.2021 15:25

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Mark MainzGetty Images via guliver, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Mark MainzGetty Images via guliver, InstagramDanas, kada je plastična hirurgija postala svakodnevnica, a velika većina žena koja nije zadovoljna sobom odluči se na estetske korekcije. Brojne svetske zvezde ispratile su pomenuti trend, među njima prednjače Nikol Kidman i Demi Mur koje su potpuno promenile lični opis kako bi se oduprele nemilosrdnom zubu vremena.

Ipak, u moru istih, glumica Dru Barimor odlučila je da se odupre popularnom trendu. Iako joj je lice jako važno, ona je naglasila da nema nameru da održava mladolik izgled po svaku cenu. Botoks, fejslifting i slične kozmetičke tretmane izbegava u širokom luku, a kad su estetske operacije u pitanju, odlučna je da neće ići 'pod nož'.

Dru Barimor, foto: Steven Ferdman/Getty Images via Guliver

Iako je plastična hirurgija nikada nije zanimala, Dru Barimor obožava kozmetičke proizvode. U svojoj emisiji 'The Barrymore Show' otkrila je kako do sada veštačkim putem ništa nije popravljala na licu.

- Nikad nisam dirala lice i nadam se da će tako ostati. Ali nikad ne reci nikad - ogradila se glumica, ostavivši prostora i za drastičan korak, prenose strani mediji.

Proces starenja odlučila je da prihvati kao nešto prirodno. Osnovala je i kozmetičku kompaniju, putem koje podstiče prirodnu negu lica.

- Znam kakva sam. Imam zavisničku narav. Ako mi ubrizgaju jednu injekciju, do petka ću izgledati kao Džoselin Vajldštajn - objašnjava Dru, pa dodaje - ostarićemo i to je u redu, to je deo života. Sa svakom godinom života osećam se življe i emotivnije, ali isto tako znam da cenim svaku godinu koju mi život donese.

Pročitajte i Dru Barimor posle razvoda: Usamljena sam, ali neću dečka preko interneta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Glumica je povukla interesatnu paralelu, uporedivši dve stvari koje, neki bi rekli, zapravo nemaju nikakvih dodirnih tačaka.

- Nikad nisam probala heroin, niti plastičnu hirurgiju jer imam jako zavisničku narav. Imam osećaj da su te dve stvari klizav teren. Mislim da bih, kada bi probala bilo šta od toga, uskoro završila mrtva - zaključila je Dru.