Brat Petra Benčine potpuno zaludeo domaću javnost - Harizmom i stasom osvojio žensku publiku! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

23.02.2021 12:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata ImagesPetar Benčina domaću publiku osvojio je pojavljivanjem u popularnoj seriji 'Vojna akademija', a svoj put nastavio je da 'krči' nizom dopadljivih likova koje je predstavio publici na malim ekranima. Ipak, malo je poznato da popularni glumac ima brata, koji po svemu sudeći deli njegovu harizmu ali i talenat za glumu.

Do nedavno potpuno nepoznat domaćoj javnosti, Igor Benčina publici se predstavio ulogom Balše Đoga u seriji 'Pet'. Pomenuta uloga Igora je vinula u sam centar medijske pažnje. Nedavno je glumac otkrio kako su se on i brat 'zarazili' glumom, ali i koga smatra boljim glumcem, sebe ili brata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Bencina (@bencinaigor)

- Petar i ja smo se još kao mali zarazili glumom. Igrali smo zajedno u pozorištu, a snimamo zajedno i film 'Volja sinovljeva'. Kada smo brat i ja zajedno na setu, uvek je bitan kompromis i obično uvažavamo onaj predlog čiji je bolji. Često me pitaju ko je bolji glumac - brat ili ja. Nema tu dobar loš. Jednostavno, gluma nije trka na sto metara. Zato obično kažem da je najbolji glumac naš otac, koji u stvari i nije glumac - otkrio je za Blic TV magazin Igor.

Iako je Igor od Petra stariji četiri godine, šira publika za njega je čula tek nedavno. Međutim, poznavaoci prilika na domaćoj sceni dobro su upoznati s njegovim talentom. Na malim ekranima debitovao je u filmu 'Karaula', a do sada je uglavnom igrao u ostvarenjima strane produkcije.

Pročitajte i Petar Benčina i Tamara Dragičević: Staša je hit leta (Foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Bencina (@bencinaigor)

- Posebno sam uživao snimajući britansko francusku kriminalističku seriju 'Poslednji panderi' u Londonu i Srbiji. Pre toga dugo nisam radio, a onda mi se ukazala prilika za ovako veliki projekat, pored ljudi koji su nominovani za Oskara Džona Harda i Samante Morton - otkrio je Benčina svojevremeno.