Anđelka Prpić otkrila neprijatnost koja joj je obeležila početak karijere: Ništa ne bi umanjilo moju sramotu!

Autor:

25.02.2021 12:25

Foto:

Foto:



Anđelku Prpić javnost je upoznala u komediji 'Ne diraj mi mamu', da bi posebno mesto u srcima gledatelja pronašla ulogom Anđelke u humorističkoj seriji 'Anđelka i Andrija'. Njena karijera je pravi primer, da radom, trudom i talentom zaista možete uspeti, bez bilo kakvih skandala i preterane pažnje javnosti. Njen put pravi je primer mnogim mladim devojkama, koje imaju bilo kakve nedoumice.

Andjelka Prpic, foto: Ataimages

Iako je sada potpuno zrela žena, a nakon nedavnih iskušenja koja je život 'bacio' pred nju, glumica je uspešno prevazišla sve i deluje bolje nego ikada. Anđelka se nedavno prisetila i svog velikog blama, s početka karijere, koji će kako ističe pamtiti do kraja života.

Naime, u to vreme, glumica je bila poznata kao 'kraljica pogrešnih pitanja'.

- Bila sam treći razred osnovne škole kada sam se prijavila za emisiju 'Generalna proba' na Trećem kanalu i u tom serijalu sam pobedila. Kada je krenuo novi serija, pozvali su me da budem u žiriju zajedno sa Vojom i Slobodan Bodom Ninković - počela je svoju priču u emisiji Šok Tok Anđelka.

Pročitajte i Anđelka Prpić nikad lepša! Na premijeri filma njega je držala za ruku! (foto)

Andjelka Prpić, foto: ataimages

Kako to obično bica, samopouzdanje mladog čoveka često zna da prevari, a upravo to se desilo i Anđelki, te se u razgovoru s Bodom malo više opustila.

- Kako ste, Bodo? Kako je sa Blizancima, da li plaču, kako je Nataša? - pitala je Anđelka legendarnog glumca, mislivši da je u braku sa Natašom Ninković, koja je u tom periodu rodila blizance.

- On ukapira zašto ga pitam za blizance i verovatno je pomislio: 'Ko je gospođica, odstranite je ako može', ali je ipak prešao pre toga, kao da to nije ništa, ne bi umanjio moju sramotu - s osmehom se prisetila popularna glumica.