Jugoslav Karić preboleo Elenu, uživa u društvu atraktivne plavuše? (foto)

Autor:

25.02.2021 13:50

Foto:

Foto:



Nakon neočekivanog razvoda, nova devojka Jugoslava Karića preko noći postala je glavna tema u medijima. Poslednje fotografije koje su se pojavile u javnosti, iznenadile su sve, a izgleda da su upravo one dokaz da je Jugoslav nakon rastanka od svoje dugogodišnje supruge Elene 11. feburara ove godine, konačno ponovo srećan u ljubavi.

Elena i Jugoslav Karić, foto: Milos Nadaždin

Kako prenose domaći mediji, nova devojka Jugoslava Karića je atraktivna pevačica, Milica Todorović. Milica i Jugoslav Karić uhvaćeni su zajedno u srpskoj prestonici, a na osnovu fotografija očigledno je da su prilično bliski. Oni su se našli u popodnevnim časovima, a ostatak dana proveli su zajedno, pre nego što ju je Karić odvezao kući.

Pročitajte i Konačno stavili tačku na brak, Elena i Jugoslav Karić potpisali papire za razvod?

Jugoslav i Milica šetaju, foto: Youtube prntscr

Jugoslav i Milica sjajno su se provodili u jednom od prestoničkih restorana, nakon čega su se zajedno uputili ka njegovom automobilu.

Milica ulazi u Jugoslavov automobil, foto: Youtubeprntscr

U toku vožnje do Miličinog stana, u kolima se dogodilo nešto što je privuklo posebnu pažnju svima. Naime, na prvi pogled izgledalo je kao da je u pitanju poljubac, no procenite sami.

Pročitajte i Brak Elene i Jugoslava Karića u ozbiljnoj krizi: Da li je ovaj muškarac razlog nesuglasica?

Jugoslav i Milica poljubac, foto: Youtube prntscr

Kako se ova priča prošili u javnosti brzinom svetlosti, pevačica je odlučila da se oglasi, te prekine brojna nagađanja o svom odnosu sa bivšim zetom Verice Rakočević.

- Taj dan sam provela s prijateljima. Prvo sa kumom Stevom, a potom sa stilistkinjom Ivanom, njenim suprugom Tonijem, Ćirom i Jugoslavom. Jugoslav se bavi nekretninama i pokazivao mi je neke stanove na Senjaku i nakon toga odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovek ne može ni kafu da popije s nekim, a da ne bude u vezi. Mi se samo družimo i to je sve - rekla je pevačica za "Kurir" i tako demantovala gasline da je u vezi sa Jugoslavom.