Atraktivna glumica Lidija Vukićević dobro je poznata svima, a njeni sinovi nasledili su maminu lepotu! (foto)

Autor:

25.02.2021 18:30

Foto:

Foto:



Lidija Vukićević, voljena Violeta iz kultne serije Bolji život, može se pohvaliti perfektnom figurom i u petoj deceniji. Javnosti je već poznato da su njeni sinovi nasledili gene od nje, te da su i jedan i drugi zaista prijatne spoljašnosti. Verujemo da je pored Vukićević gena, za njihov izgled odgovoran i poziv koji su odabrali.

Naime, i Andrej (28) i David (22) već su profesionlno ostvareni, jedan kao fudbaler, a drugi kao pilot. Reklo bi se da su ostvarili snove većine dečaka, a svakako su ostvarenje sna svake majke, pa i muževi za poželeti, sudeći po komentarima koje glumica dobija na Instagramu. Glumica Lidija Vukićević ne skriva koliko je ponosna na naslednike koje je dobila tokom braka sa fudbalskim asom Mitrom Mrkelom, ali se sa njima retko pojavljuje na gradskim dešavanjima. Jedno od retkih koje je posetila bila je proslava magazina Hello! u davnim vremenima pre korone.

Lidija Vukicevic sa sinovima, foto: Boško Karanović

Momci su već tada blistali pored majke, a najviše ih je krasila skromnost, jer su, kako kažu, odbili da se sa svojom majkom fotografišu ispred ,,media walla”, simpatično se izgovaravši se da su oni tu samo u svojstvu pratnje. Njihova majka je tom prilikom otkrila detalje o načinu, očigledno uspešnog, vaspitavanja svojih sinova, istakavši da joj je od uloge svakodnevne kuvarice, bilo bitnije da sa svojim sinovima razgovara. Glumica je istakla da sa sinovima ima kvalitetan i otvoren odnos bez tabu tema i da su međusobno jedno drugom podrška. Pa je tako u medijima, jednom prilikom, kao vest osvanuo Lidijin prijem u pleme Masai, a glumica je kroz šalu poručila da očekiuje razumevanje i podršku od dece, prenevši im da nemaju razloga za brigu.

Podelila je sa javnosti činjenicu o tome kako je sama podizala i vaspitavala decu, ne umanjujući pritom ulogu oca Mitra, i objasnila zašto joj termin samohrana majka nije među omiljenima:

- Ne podnosim da čujem da se majka žali kako sama mora sve. To sam htela i to je bio moj put. Nema tu „kako ću sa dvoje dece”, nego se čovek naoruža, shvati da treba da bude i majka i otac u svakom trenutku. To je jedini način da vam deca idu pravim putem, a pritom da ne osete nikada vašu slabost. Deci sam stub, i to je bitno - objasnila je tada.

Pročitajte i Lidija Vukićević svoje sinove uspešno je izvela na pravi put, a evo šta je poručila svim majkama!

Lidija Vukicevic, foto: Ataimages

Andrej Mrkela je do svoje 21.godine bio reprezentativac Srbije, a igrao je za Crvenu Zvezdu, OFK Beograd, Sopot, Rad, turski Eskišehir, pa u Spartaku, Bežaniji i na kraju Temišvaru, koji je njegov poslednji klub u karijeri. David Mrkela ima 25 godina,a završio je za profesionalno-komercijalnog pilota u Vršcu. Ovu vest je podelila Lidija Vukićević na svom profilu: Ja sam jedna veoma srećna majka - napisala je glumica uz fotografiju naslednika. Tom prilikom čestitala je i Andreju rođendan, ispostavilo se da je imala dva velika razloga za sreću toga dana.ga dana.