Saša Joksimović otvoreno o emocijama: Ja sam beznadežno zaljubljen u nju!

Autor:

26.02.2021 17:00

Foto:

Foto:



Glumac Saša Joksimović najavio je novu domaću humorističku seriju, sitkom „Koleginice“, koji će se prikazivati od 27. februara, svake subote i nedelje u 22 sata na televiziji K1.

- Tamara Radovanović, koja tumači psihologa Bojanu, i ja smo u ovoj seriji partneri, u ljubavnoj smo vezi. Ja sam beznadežno zaljubljen u nju i glumim čoveka koji je dijametralno suprotan od mene – tunjav, tupav i stidljiv, tako me barem opisuju moje koleginice u „Koleginicama“. Ja sam zaneseni umetnik koji ne zna čak ni da se udvara kako valja. Ma, ja sam jedna „papuča“ – kazao je poznati glumac u emisiji „Kec na jedanaest“. – Uživali smo u snimanju serije i nadam se da će se i gledaoci smejati onoliko koliko smo i mi na snimanju.

Njegova partnerka u novoj seriji, Tamara Radovanović, igra doktora psihologije Bojanu, koja se iz Stopanje zaputila u Beograd u potrazi za ispunjenjem, profesionalnim i emotivnim.

I ja sam donekle tunjava, ali ipak pošto sam psiholog, znam šta hoću. Često ćete me u seriji čuti kako Danku (Saši Joksimoviću) kažem: Ne, ne, ne može tako. Ovako ćemo. I to na najbolji način opisuje naš odnos – rekla je Tamara na K1 televiziji. - Drago mi je da konačno imamo jedan ženski sitkom. Sitkom u kojem kroz prizmu dve potpuno različite žene, Bojane i Zorice koje dele životni i poslovni prostor, vidimo život kojem se niko ne nada, i situacije koje nisu ekskluzivno ženske, već životne i univerzalne. Zbog toga ova priča nije samo o ženama, već o vremenu u kom se nalazimo i veoma je bliska našem narodu, načinu života i borbama svakoga od nas – kaže Tamara Radovanović.

Pročitajte i Saša Joksimović: Hvala mojoj Neveni što je dozvolila da postanem najbolji tata na svetu

Bojanina cimerka je Zorica koju igra glumica Vesna Stanković, i njih dve su dijametralno suprotne, i upravo to ovu seriju čini vrcavom i zabavnom.

Uspeh jedne serije najmanje zavisi od nas glumaca, publika je ta koja daje konačni sud. Ja se uvek trudim da proniknem u to šta je ono što gledaoce privlači i mislim da je to sve ono što će gledati u seriji „Koleginice“ – nepretenciozan humor, mnogo radosti, bez psovki, bez nasilja – kazala je Vesna Stanković. – Imamo sjajnu ekipu. Mladog reditelja Marka Glušiča koji ima samo 24 godine, scenaristu i veliku nadu našeg glumišta Semira Gicića, kolege Borisa Milivojevića, Borisa Komnenića, Peđu Damnjanovića, Natašu Aksentijević, Aleksandra Dunića... Moj lik, Zorica, izgubila je posao kafe kuvarice u tekstilnoj fabrici i sa životom se bori tako što gleda u karte, pasulj, skida crnu magiju i čisti aure... Ona je bez para, bez muža (iako se četiri puta udavala... Žena koja uvek pronađe snage da se ponovo pridigne i sa osmehom krene napred – kazala je Vesna na K1 televiziji.

Pročitajte i Saša i Nevena Joksimović u novoj 'Gloriji' Svadba na svakih deset godina

Urednik K1 Srđan Noveljić istakao je da se ova televizija trudi da prikaže lepšu stranu Srbije i regiona, tako da je domaći igrani program sastavni deo programske šeme.

- Uveren sam da će gledaoci sa uživanjem pratiti seriju "Koleginice". Na šarmantan, naš tradicionalni „srpski“ način, Zorica i Bojana rešavaju probleme na koje konstantno nailaze. Gledaoci će, kroz epizode, upoznati smešne strane ljudskih karaktera. Podsetiće se svojih poznanika, prijatelja, kumova, kao i situacija kroz koje su prošli nebrojeno puta u životu. Bez ulepšavanja, onako kako jeste u današnjoj Srbiji i okruženju, na komičan način serija će ispričati svoje priče svakog vikenda u 22h na K1 - kaže Noveljić.