Porodica ponovo na okupu - Sofija i Luka uživaju u njihovom društvu! (foto)

Autor:

01.03.2021 18:15

Foto:

Foto:



Sin Luke Jovića iz braka sa Anđelom Matijašević nedavno je napunio dve godine, a Luka je sa svojom sadašnjom suprugom svom nasledniku odlučio da priredi neočekivano iznenađenje. Naime, manekenka i mladi fudbaler odlučili su da slobodno vreme iskoriste, kako bi iz Franfurta doputovali u Beograd i uživali u porodičnom druženju.

Kako je zbog pandemije korona virusa širom sveta David ostao uskraćen za veliku zabavu, Luka je sa svojom porodicom učinio sve kako se njegov naslednik ne bi osećao uskraćeno. David je u društvu svog brata Alekseja uživao u skromnoj proslavi. Svaki detalj bio je na svom mestu, torta s motivima automobila kao i mnoštvo slatkiša našli su svoje mesto na slavljeničkom stolu. A proslavu je upotpunila interesantna dekoracija iz popularnog filma o trkačkim automobilima, pa možemo zaključiti da je mali David veliki obožavatelj kola.

Luka Jović sa porodicom, foto: Instagram Prntscr

Ovaj prelepi momenat, Luka je ovekovečio fotografijom, koju je podelio sa svojim obožavateljima i na Instagram profilu, a u opisu iste napisao je - porodica!

Lukini naslednici bili su oduševljeni ponovnim okupljanjem, a kako se David i Aleksej nisu videli zaista dugo, obzirom da Aleksej živi sa Sofijom i Lukom u Nemačkoj, dok se David nalazi sa majkom u Beogradu njihov susret bio je poprilično emotivan. Sofija je i ovaj događaj podelila na društvenim mrežama, a osmeh Lukinih naslednika dovoljno govori.

Pročitajte i Luka Jović sin - da li će Sofija poslušati supruga?

David i Aleksej u zagrljaju, foto: Instagram prntscr

Sofija Milošević - posao ne sme da trpi!

Povratak u prestonicu Sofjia je iskoristila i kako bi ispozirala u svojim kreacijama, a fotografije sa 'fotošutinga' objavila je na svom Instagram nalogu. Primetno je da je prelepa manekenka svoju liniju dovela do savršenstva relativno brzo nakon porođaja, kao i da joj svaka haljina savršeno pristaje. U nastavku vam donosimo neke od fotki, uživajte!

Sofija Milosevic, foto: Instagram prntscr

Sofija Milosevic, foto: Instagram prntscr

Pohvale na Sofijin račun nizale su se jedna za drugom, a njima se pridružila i njena koleginica, atraktivna manekenka Katja Zubrik, koja je poručila - prelepo! 

Sofija Milosevic, foto: Instagramp prntscr