Mirka Vasiljević poručila: Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, ne ja!

Autor:

03.03.2021 20:30

Foto:

Foto:



Mirka Vasiljević već dugih 12 godina uživa u ljubavi sa našim fudbalerom Vujadinom Savićem. Svoju ljubav par je krunisao prelepim naslednicima, sinovima Andrejom i Mihajlom, te ćerkom Andrijanom. Međutim i pored toga što su dugi niz godina zajedno, te su u životu prošli zaista svašta i snagu svoje ljubavi dokazali bezbroj puta, svečanost u vidu svadbe izostala je.

Mirka Vasiljevic, foto: Dalibor Danilovic

 

- Nadam se da će se obaviti i svadba, volimo srpske običaje i tradiciju, već gotovo 12 godina smo zajedno i mislim da bi bilo lepo da se i to desi. Zaslužuju i roditelji, bake i deke da budu sa nama u tom momentu - istakla je Mirka nedavno za magazin Story.

Iako je pomenuta svadba izostala, Mirka je sigurna u svoju ljubav sa fudbalerom, šta više, glumica veruje da će zajedno dočekati duboku starost, a na glasine o navodnoj aferi Vujadina Savića se ne obazire.

- Ne strepim da će me Vujadin prevariti. Ne volim da živim u strahu, to razara čoveka. Oboje smo poznate ličnosti, pa i da se desi tako nešto - sve bi izašlo na videlo. Džaba nam i brak i troje dece ako nemamo uzajamno poverenje. Dokle god ne vidim svojim očima, neću se opterećivati. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vreme dajem maksimalno - Istakla je Mirka, pa nastavila u istom dahu:

Pročitajte i Mirka Vasiljević pred oltarom: Vujadin to forsira

Mirka Vasiljevic, foto: Dalibor Danilovic

- Odlučila sam da rano postanem majka i da Vujadin bude otac moje dece jer želim da s njim provedem ceo život i umrem sa njim! Sazrevali smo zajedno, doživljavali uspone i padove u karijeri... Naučili smo da se sporazumevamo pogledom i bez veze je da ovoliko ulaganje u našu vezu jednog dana padne u vodu. Nadam se da se nećemo nikada rastati - zaključila je glumica, a prenosi Pink.