Da li je ona nova izabranica Ace Lukasa?

Autor:

04.03.2021 10:15

Foto:

Foto:



Otkako se još od 2017. godine, pevač Aca Lukas razvodi od svoje dugogodišnje supruge Sonja Vuksanović svašta se izdešavalo u pevačevom burnom životu. Septembra 2019. par se papirološki razveo i oboje su pokazali sreću što je procesu došao kraj kao i spremnost za nove ljubavne avanture. Pevač Aca Lukas nakon razvoda od Sonje Vuksanović imao je nekoliko veza, a poslednja koja je bila javna, bila je sa bivšom misicom Jovanom Doroški.

Pročitajte i Aca Lukas održao koncert na terasi

aca lukas ataimages

Pevač je na početku emotivne veze delovao preporođeno i mudrije, pa je tvrdio da stare greške neće ponavljati. Međutim, ova veza nije dugo potrala. Lukas i Jovana su relativno brzo raskinuli, a sada se spekuliše da Lukas ima novu devojku. Nagađa se da je pevač u vezi sa izvesnom brinetom dosta mlađom od sebe.  Njih dvoje su, navodno, u vezi nekoliko meseci, a viđan je sa dotičnom na privatnim  proslavama.

Devojka je fotografisana dok izlazi iz njegovog stana. Da li vam je poznata?

misteriozna brineta ace lukasa

 

Aca Lukas brineta

Da se podsetimo, prethodna lepotica, za koju se sumnjalo da je pozajmila srce neukrotivog Ace bila je starleta Nataše Šavija. Kako se tada prenosilo, Jovana je na njihovu romansu stavila tačku onog momenta kada se pevač na jednoj zabavi pojavio sa Šavijom.