Tihomir Stanić tvrdi: Sva zla počela su kada je ovo ukinuto!

Autor:

04.03.2021 20:45

Foto:

Foto:



Naš čuveni glumac Tihomir Tika Stanić iako je zagazio u sedmu deceniju života, marljivo radi na više projekata. Obzirom da spada u grupu rizičnih građana zbog svojih godina, Tiki je kretanje bilo otežana, što ga nije sprečilo da se potpuno posveti poslu. Ipak, podrška jedne osobe kroz život, njegove žene zaista mu je puno značila, zajedno su prebrodili mnoštvo prepreka. A kako sam ističe, savet žene uvek ga je izveo na pravi put.

Tihomir Stanic, foto: Luka Šarac

U nedavno intervju koji je dao za magazin 'Hello!' Tika Stanić govorio je o tome koliko je srećan zbog činjenice da ima žensku decu, ali i otkrio šta misli o pripadnicama nežnijeg pola generalno.

- Srećan sam što imam ćerke. Siguran sam da su žene bolji i smisleniji deo čovečanstva. Osim što rađaju one i održavaju život. Sva zla počela su onog trenutka kada je matrijarhat ustuknuo. Kad god sam poslušao savet žene, počevši od moje majke do mojih ćerki, ali i od žena koje sam sretao, uvek sam bio na dobrom putu. Žene su kreacija, a muškarci destrukcija - rekao je za Hello.

Pročitajte i Minja Subota i Tihomir Stanić: Na krstarenju sa Filipom Cepterom

Tihomir Stanić, foto: Jelena Jovanov

Čuveni glumac izuzetno je ponosan na svoje naslednice, njihovo mišljenje mu je veoma važno, te sve u životu što radi, radi zbog njih.

- Pune su razumevanja i tolerancije, a ja sam vrlo iskren kad kažem da bez obzira na to šta radim, razmišljam o tome kako će one na to gledati sada, za pet ili deset godina. Ako to nije nešto što prepoznaju kao kvalitet, onda me ta uloga ne čini srećnim. Tako je oduvek. Smatrao sam da nemam razloga da posao nosim kući i od toga sam odstupao samo kada sam “uskakao” u predstave, pa sam imao veoma kratak rok da spremim ulogu. Sećam se da bi starija ćerka, u vreme kada je imala samo dve godine, kad bih tačno izgovorio tekst, prestajala da se igra i gledala me - zaključio je glumac.