Kejti Peri otvoreno o najtežem periodu u životu: Bilo je poput noćne more!

Autor:

06.03.2021 15:30

Foto:

Foto:



Američka pevačica Kejti Peri priznala je da joj je bilo veoma teško posle porođaja i da je osećala grižu savesti kad bi se odvajala od kćerkice Dejzi Dav koju je dobila sa glumcem Orlandom Blumom

Kejti Peri (36) ove godine slavi dve decenije karijere tokom koje je prodala 20 miliona albuma i 125 miliona singlova i stekla bogatstvo koje se procenjuje na pola milijarde dolara. Doživela je brojne uspone, ali i padove, no nijedno poslovno iskustvo ne može, kako je priznala u TV šouu Džimija Kimela, da uporedi sa izazovima majčinstva. Prošlog avgusta dobila je kćerku Dejzi Dav sa verenikom, engleskim glumcem Orlandom Blumom (44), s kojim se verila na Dan zaljubljenih 2019. godine.

Kejti Peri, foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Majčinstvo je najbolja odluka koju sam donela, a nisam je donela lako. Za vreme porođaja Orlando me je sve vreme držao za ruku i ohrabrivao me. Tek kada sam ugledala našu kćerkicu, shvatila sam kolike sreće sam se godinama lišavala, na šta mi je Orlando ukazivao. On mi je u prvim danima, nedeljama i mesecima bebinog života bio neverovatna i korisna podrška. Prvi je bebi promenio pelene i nikada nije paničio kada bi je sam kupao i oblačio. Uostalom, on je sve to već prošao sa svojim sinom Flinom. Sada i ja imam iskustva i znam kako ubuduće - izjavila je pevačica, koja nije želela da odgovori Kimelu na pitanje da li to znači da želi još dece.

Simbol Radosti

Ipak, otkrila mu je kako su se odlučili da kćerki daju ime Dejzi Dav. Dejzi (Daisy) na engleskom znači bela rada, što je za Kejti simbol čistoće, Dav (dove - golubica) je simbol mira, a sve se slaže s prezimenom Blum (bloom - cvet) i za nju je simbol radosti.
Međutim, nije sve bilo radost u Kejtinom životu u proteklih šest turbulentnih meseci od kada je postala majka. Ispričala je da joj je prvih šest nedelja posle porođaja bilo poput noćne more, jer je bila umorna, neispavana i preplašena za bebino zdravlje, a u tom periodu osećala je i grižu savesti svaki put kad bi se od nje odvojila, čak i kada je morala u toalet.

- To je neverovatan emocionalni rolerkouster. Da ga nisam lično doživela a da mi je neko o tome pričao, nikada mu ne bih poverovala. Pitam se zašto nas naši roditelji ne pripremaju za trenutke kada postanete majka, odnosno otac. Nakon ovakvog iskustva ja ću svoju kćerku pripremati da bude majka - obećala je glumica.

Pročitajte i Kejti Peri otkrila kako je upoznala ljubav svog života: Orlando mi je ukrao hamburger!

Kejti Peri i Orlando Blum, Foto:xD.xStarbuckx/xFuturexImage

Teror Lepote

Dodatno joj je tenziju stvarao fizički izgled jer je posle porođaja imala problema sa viškom kilograma.

- U svetu je izgleda sasvim normalno da manekenke već tri meseca posle porođaja nose modele na revijama donjeg rublja i ponosno pokazuju isklesan stomak. Kada sam shvatila da ne mogu tako lako da vratim liniju koju sam imala pre trudnoće, odlučila sam da dam oduška sebi ali i ženama koje se slično osećaju. Rešila sam da ne trčim za holivudskim standardima lepote i građe i da ne posežem za drastičnim potezima u misiji povratka savršene figure - otvorila je dušu pevačica.

Još tokom trudnoće ona je putem društvenih mreža komunicirala sa svojim obožavateljkama i pratiocima i bez zadrške pričala o problemima koje je proživljavala tokom drugog stanja. Sa tom praksom je nastavila i pošto je rodila dete, jer smatra da treba da ostane iskrena i da govori o temama kojih se mnoge žene stide.

Pročitajte i Kejti Peri i Orlando Blum pred novim izazovima: Slavna pevačica se porodila!

Kejti Peri, foto: AP Photo/Thibault Camus

Pored verenika, Kejti je imala još jednog pomoćnika: Orlandovog sina Flina (10), kog je glumac dobio u braku sa australijskom menekenkom Mirandom Ker.

- Flin je moj najbolji asistent. Bio je presrećan kada smo mu rekli da će dobiti sestricu, jer on živi s dvojicom mlađe braće koje je njegova majka rodila u drugom braku.