Megan i Hari na novoj adresi

Autor:

29.03.2020 22:33

Foto:

Foto:Doskorašnji članovi britanske kraljevske porodice napustili su Vankuver u Kanadi i preselili se u Los Anđeles u SAD gde će se nekadašnja glumica vratiti svom poslu

Princ Hari (35) i njegova supruga Megan Markl (38) napustili su Kanadu i preselili se u Sjedinjene Američke Države. Kako je neimenovani izvor izjavio za magazine People, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili su vilu u Vankuveru, u kojoj su privremeno boravili, i nastanili se u Los Anđelesu, rodnom gradu Megan Markl. Oni su sa desetomesečnim sinom Arčijem u SAD stigli privatnim avionom, a let su ugovorili u tajnosti nakon što je kanadski premijer Džastin Trudeo prošle nedelje objavio da se kanadske granice zatvaraju zbog pandemije korona virusa.

Predstavnik za medije britanskog para nije komentarisao vest o njihovom preseljenju.

Par je u izolovanom objektu i nisu izlazili van zbog pandemije korona virusa koji je zahvatio SAD.

Iako je mladi bračni par sa svojim sinom Arčijem živeo u Kanadi otkako su u januaru najavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti u Velikoj Britaniji, izvori magazina kažu da oni sada prave planove za boravak u Los Anđelesu.

Megan Markl ima veliku podršku u tom južnom kalifornijskom gradu, uključujući majku Doriju Ragland koja radi kao socijalna radnica i instruktorka joge, kao i nekoliko prijatelja koji su je posetili dok je bila u Kanadi.

- Hari je fokusiran na budućnost svoje porodice. Oni će provoditi vreme u Kaliforniji. On se ne osvrće u nazad - rekao je izvor za People.

U međuvremenu je objavljeno i da je Megan dobila svoj prvi posao otkako su ona i Hari i zvanično napustili kraljevske dužnosti. Vojvotkinja od Saseksa daće svoj glas za dokumentarni film “Slonovi”, koji će biti emitovan tokom aprila na kanalu “Dizni+”, preneo je Newser, podsećajući da je njen suprug imao važnu ulogu u dogovoru tog angažmana, nakon što su mediji čuli njegov razgovor sa šefom studija “Walt Disney” Bobom Igerom u Londonu na premijeri filma “Kralj lavova” 9. jula prošle godine.

Za sada nema detalja o telefonskom razgovoru princa Harija sa ocem, princem Čarlsom (72) koji je protekle sedmice testiran pozitivno na korona virus. Iz Bakingemske palate su potvrdili da je Čarls o tome razgovarao sa obojicom svojih sinova, Harijem i Vilijamom. Čarls je poslednji put viđen sa sinovima u javnosti 9. marta na službi u Vestminsterskoj opatiji u Lodnonu, što je bio poslednji zvanični događaj u Ujedinjenom kraljevstvu kojem su prisustvovali Megan i Hari, pre nego što su i zvanično napustili kraljevske dužnosti 31 marta.