Luka Jović i Sofija Milošević: Za sreću je potrebno troje

Autor:

03.05.2020 00:13

Foto:

Foto:



Pred povratak u Španiju, na treninge Reala Madrida, najskuplji srpski fudbaler dane je proveo u prirodi sa manekenkom, s kojom očekuje bebu, i sa sinom Davidom

Poslednje dane pred povratak u Španiju i početak priprema Real Madrida za nastavak fudbalske sezone, Luka Jović (22) proveo je u prirodi u Srbiji sa sinom Davidom (1) i devojkom, manekenkom Sofijom Milošević (30), sa kojom očekuje bebu.

Da bi bio uz svoju izabranicu, koja je pre nekoliko sedmica objavila da je u drugom stanju, najskuplji srpski fudbaler napravio je početkom vanrednog stanja u Srbiji niz prekršaja po dolasku iz Madrida u Beogradu, gde je potom bio u izolaciji u društvu poznate manekenke.

Pošto su mere zaštite zbog pandemije korona virusa u našoj zemlji počele da bivaju slabije, mladi par češće je bio napolju, a prvomajske praznike Jović je proveo i u društvu sina Davida iz prethodne veze.

https://www.instagram.com/p/B_spGDeBnjL/

Luka i Sofija su iskoristii pogodne vremenske prilike 1. maja i boravili u prirodi van Beograda, gde su mogli da uživaju u svojoj ljubavi. Tom prilikom na instagramu su postavili nekoliko zajedničkih fotografija, ovekovečivši tako retke trenutke u kojima su napolju, dok traje pandemija zbog virusa covid-19 koji je paralisao ceo svet.

Društvo im je pravio i Sofijin mladi bratanac, s kojim ona često provodi vreme, a zajedničke trenutke rođaka i fudbalske zvezde ovekovečila je fotografijom i objavila je na svom instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/B_etvWlFImg/

Španski premijer Pedro Sančez najavio je da će klubovi dobiti dozvolu da organizuju treninge od ponedeljka, 4. maja, pa je za očekivati da će Zinedin Zidan pozvati Jovića da se vrati u Madrid i pridruži ostatku Realovog tima. Sofija će, pretpostavlja se, ostati u Beogradu radi održavanja trudnoće.