Bivša prijateljica odlučila da je uništi: "Prljav veš" Melanije Tramp uskoro izlazi u javnost

Autor: goran.anicic

10.07.2020 12:31

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramPrva dama Amerike je u strahu...

 

Tajne prve dame Amerike uskoro će biti otkrivene. Naime, njena doskorašnja priajteljica, ali i poslovna saradnica najavila je objavljivanje knjige u kojoj će objasniti svoj odnos sa suprugom Donalda Trampa, kao i sve informacije o aferi zbog koje je pre dve godine neslavno napustila mesto saradnice čelnog para Amerike.

Predsedniku i prvoj dami Amerike nije prvi put da se suočavaju sa ovakvom situacijom, odnosno da im doskorašnji prijatelji i saradnici prete objavljivanjem skrivenih detalja iz njihovog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jul 7, 2020 at 6:57pm PDT

Nedavno je u američkim medijima odeknula vest da će prijateljica i bivša savetnica prve dame, Stefani Vinston Volkof, objaviti memoare pod imenom "Melanija i ja", a knjiga bi svetlost dana trebalo da ugleda već 1. septembra.

Vinston Volkof u svojoj knjizi sećanja opisuje u detalje dugogodišnje prijateljstvo s gospođom Tramp, ali i svoj angažman u inauguracijskom odboru kao i u Beloj kući, pre nego je svrgnuta s te pozicije.

- Eksplozivan prikaz s nizom dokaza o prijateljstvu dugom 15 godina između Stefani Vinston Volkof i Melanije Tramp, kao i zapažanja o najhaotičnijem sastavu u Beloj kući u istoriji - piše u opisu knjige na najavnoj stranici.

Vest o ovom izdanju došla je u vreme kada su Trampovi i Bela kuća suočeni s još dva, ne baš laskava portreta. Bivši savetnik za nacionalnu sigurnost Džon Bolton objavio je u aprilu knjigu o svom vremenu u sklopu Trampove administracije. Uz to je predsednikova nećaka Meri Tramp najavila svoje memoare o porodici "Previše i nikad dosta" (Too Much and Never Enough), koji bi trebalo da bude objavljena vrlo brzo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Apr 22, 2019 at 2:26pm PDT

Od sve tri knjige, upravo ova koju piše Vinston Volkof, trebala bi da pruži najveći uvid u često nedokučiv svet prve dame.

- U svojim memoarima Vinston Volkof piše o njihovom prijateljstvu koje je započelo u Njujorku do uloge poverljive savetnice prve dame pa sve do naglog i vrlo javnog odlaska, te do života nakon Vašingtona u kojem radi kao PR za dečja i ženska prava - piše u opisu knjige.

O Vinston Volkof američki mediji su počeli negativno da pišu u 2018., u kontekstu da je zaradila previše novca od organizacije predsedničkih događanja, pisalo se da je Vinston Volkof primila oko 26 miliona dolara za organizaciju takvih događanja.

- Da li sam dobila otkaz? Ne. Da li sam lično dobila 26 mliona ili 1,6 miliona? Ne. Da li su me bacili pod autobus? Da -  rekla je u zvaničnom saopštenju 2019. godine dan nakon što je napustila zvanične dužnosti.

goran.anicic

Autor