Aleksandra i Veljko Gudelj proslavili deceniju braka: "U našoj kući se razvod ne spominje"

Autor:

16.07.2020 12:12

Foto:

Foto:



Desetogodišnjicu braka proslavili su u fenomenalnoj atmosferi...

 

Televizijska voditeljka Aleksandra Gudelj i njen suprug Veljko Gudelj proslavili su na Brionima desetu godišnjicu braka. Tom prilikom su se prisetili mnogih lepih zajedničkih trenutaka i u društvu troje dece, jednoipogodišnje kćerke Emilije i sinova, devetogodišnjeg Milijana i šestogodišnjeg Damjana, uživali na ostrvu u Jadranskom moru.

- Pre deset godina, baš na moj rođendan 29. juna, Veljko i ja smo se venčali na Mauricijusu. Želeli smo da ovaj, nama izuzetno bitan datum, desetogodišnjicu zajedničkog života, proslavimo na nekom mestu koje je vanserijske lepote i koje bi nas podsetilo na naše venčanje. Složili smo se da bi Brioni bili savršeni za tako nešto. Romantičan ambijent, miris borovnice, kristalno čisto more - idealno za obeležavanje našeg jubileja - kaže Aleksandra.

Boravak na Brionima bio je ispunjen emocijama i pričama o prošlosti i budućnosti.

- Slavljenički dan započeli smo, kao što to uvek činimo, zajedničkim ispijanjem kafe i razgovorom. Prisetili smo se našeg venčanja. Smejali smo se i prepričavali mnoge lepe trenutke. Mi smo imali dve ceremenije - jednu na Mauricijusu, gde nas je venčao matičar, i drugu u Beogradu, u crkvi. I onda zamislite samo koliko mi događaja za prepričavanje imamo! Setili smo se kako nam je oba dana padala kišica i kako je to u Africi znak velike sreće. Čak se pojavila duga ispod koje smo napravili predivne fotografije - ispričala je voditeljka.

Njihova deca, Milijan, Damjan i Emilija, na svoj način su se zabavljala na ovom putovanju.

- Oduševile su ih životinje, koje slobodno žive na ostrvu. Skoro svako veče smo vozili bicikle o uživali u lepoti prirode. Najviše su se družili sa Titovim papagajem Kokijem. Svidela im se i slonica Lanka, zebre, nojevi, lama. Vreme nas je poslužilo, pa smo plivali i svakodnevno ronili. Obišli smo Titov muzej i malo im pričali o istoriji - dodala je Aleksandra.

Veljko beskrajno ceni što ima podršku supruge u svakoj situaciji koja ih zadesi.

- Aleksandra me uvek voli istom jačinom, i kada je lepo i kada je teško. To je ona, uvek spremna da voli i bude podrška - rekao je Veljko i dodao da je razvod reč koja se u njihovoj kući ne izgovara.

- Trebalo bi da postoji dobar razlog zašto bi to neko od nas rekao. Kada bi to bio slučaj, onda ni ona ni ja ne bismo više imali potrebu da budemo u ovoj zajednici - zaključio je Veljko.

Ceo intervju možete pročitati u novom broju magazina Glorija. 

goran.anicic

Autor