Marija Kilibarda ponovo zaljubljena: "Brak nije neophodan za kvalitetan odnos"

Autor: goran.anicic

19.07.2020 15:10

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tamara Veličković, Foto:Jelena Jovanov, Instagram

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tamara Veličković, Foto:Jelena Jovanov, InstagramAtraktivna voditeljka Marija Kilibarda posle dužeg vremena ponovo je srećna zbog emotivne veze koju je započela sa biznismenom Branislavom Vučelićem, a za Gloriju otkriva kako je okružena ljubavlju

 

Iako o svom privatnom i emotivnom životu ne govori javno, TV voditeljka Marija Kilibarda (39) ističe kako je ljubav svuda oko nje. Na taj način je indirektno potvrdila informaciju da je emotivno ispunjena poslednih pet meseci, otkako je u vezi sa poslovnim čovekom Branislavom Vučelićem, sinom predsednika Fudbalskog kluba Partizan Milorada Vučelića.

- Ljubav je stvarno svuda. Volim da pričam o ljubavi kao o nečemu što se može pronaći u svakodnevnom životu, ne samo prema partneru. Ja sam je pronašla baš svuda - kaže Marija, koja je nedavno postala tetka: - Osećam se jako srećno zbog novog člana porodice. Rodio se moj sestrić Relja koji je u svima nama probudio prelepo osećanje. Ponosna sam tetka, to nije mala stvar. Svi su mi govorili da je to najlepša uloga koju ženska osoba može da ima. Beba je oplemenila čitav ovaj period koji je težak i turbulentan za sve nas. Ko bi rekao da iz jednog karantina, zatvorenog prostora, mogu da se stvore lepe stvari i emocije.

Marija je nedavno u intervjuu Gloriji otkrila da sebe vidi kao porodičnu ženu u bliskoj budućnosti.

- Činjenica da još nisam ostvarena kao majka ne isključuje mogućnost da budem srećna, što u ovoj fazi života jesam. I nisam jedini primer. Sve ovo što sam sad volela bih da zadržim, ali da ova današnja Marija sutra živi u jednom toplom domu sa dragom osobom i dečicom.

Kada joj se u ovo vreme 2017. godine dogodio razvod sa bivšim košarkašem Vladimirom Radmanovićem, i to posle godinu dana bračne zajednice, voditeljka je isticala da joj se ne dopada kada drugi komentarišu nečiji odnos. Od tada nije predstavljala novog partnera, a oduvek je smatrala da pravo zajedništvo ne zahteva nužno bračni potpis.

- Da li je brak održiva institucija? Jeste. Da li je brak neophodan? Apsolutno ne. To bi trebalo da bude normalna stvar, ali što sam starija sve više uviđam da kvalitetan odnos nema veze sa tim da li se odvija u bračnoj zajednici - govorila je voditeljka pre nekoliko meseci.

goran.anicic

Autor