Nina Badrić na zasluženom odmoru: Ovo je njen raskošni dom na obali mora (foto)

Autor:

30.07.2020 13:00

Foto:

Foto:



Žalila se na finansijsku situaciju, a onda pokazala luksuznu kuću...

 

Pevačica Nina Badrić dane provodi na obali mora, gde je pobegla od realnosti, koja je usled pandemije virusa zaustavila ceo svet. Na Hvaru Nina se oseća kao u raju, a upravo tako je i opremila svoju luksuznu kuću, koju tamo poseduje.

 

Pročitajte: Nina Badrić - Za ženu su najlepši “filter” i kozmetika kada je srećna

 

Naime, Nina Badrić je kuću na Hvaru kupila još pre dve godine, a pevačica je tamo kad god joj se ukaže prilika da ukrade „malo vremena“ za sebe i uživanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jul 24, 2020 at 2:09pm PDT


S obzirom na to da zbog pandemije virusa ne nastupa, iskoristila je vreme da je preuredi i pretvori u pravi mali raj za uživanje. Svoje „skrovište“ pokazala je i pratiocima na „Instagramu“, a ceo ambijent odiše toplinom i dozom luksuza.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jul 27, 2020 at 12:46pm PDT

Čini se da pevačica uživa u svakom danu i iz njega izvlači samo najbolje. Ipak, to ne znači da je finansijska kriza koja je uzdrmala svet nimalo ne dotiče. Iako je jedna od najuspešnijih pevačica u Hrvatskoj, u poslednje vreme Nina ne nastupa zbog pandemije. Odlučila je da svoj uticaj na društvenim mrežama iskoristi kao svojevrsni apel na vlast, kako bi se njenim kolegama, a i njoj na neki način olakšao život.

 

Pročitajte: Kao sa crvenog tepiha - Potpuno novi izgled Nine Badrić oduzima dah (foto)

 

‒ Ovo nije hobi, ovo nije šala. Od ovog posla zavisi egzistencija puno ljudi, a mnogi su zbog toga ostali gladni i krpe nekako kraj s krajem. Molim Ministarstvo da se oglasi po pitanju nas muzičara i da nam omogući, bilo kako, naravno pod svim merama, jer je zdravlje najbitnije, da ponovo počnemo da radimo ‒ rekla je Nina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jul 21, 2020 at 12:22am PDT

Za jedan hrvatski list izjavila je da je muči to što nema mogućnosti da plaća zaposlene zbog situacije u kojoj se našla.

‒ Poslednjih pet meseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijedan dinar nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac ‒ rekla je Nina za „Jutarnji list“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Jun 11, 2020 at 12:04pm PDT

Kuća Nine Badrić predstavlja svojevrsnu oazu u koju se pevačica povukla kako bi sabrala utiske o situaciji u kojoj se nalazi i odmorila od konstantnog pritiska. Ona uživa u svom „komadiću“ raja i željno iščekuje dan kada će ponovo izaći pred publiku i ponosno zapevati svoje velike hitove.

goran.anicic

Autor