Lejdi Gaga i demoni prošlosti: Na ivici sam!

Autor:

13.08.2020 10:24

Foto:

Foto:



Pop Diva i glumica, Lejdi Gaga, nije mogla da zadrži suze, u razgovoru za radio 'Beats 1' ona je otkrila neka zaista traumatična iskustva iz svoje prošlosti kao i da je sa nepunih 19 godina počela da koristi antidepresive.

Otkrila je da pije olanzapin koji inače služi kao stabilizator raspoloženja, takodje deluje na centralni nervni sistem, zaustavlja halucinacije i dovodi do smirivanja anksioznosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Aug 8, 2020 at 12:42pm PDT

- Znam da imam mentalne probleme i znam da me ponekad čine nefunkcionalnom jer ne mogu da utičem na svoje misli. To me izluđuje jer su slike koje mi se vrte po glavi zastrašujuće. Olanzapin se koristi kod šizofrenije i kod bipolarnih poremećaja, a ja imam obe dijagnoze i ponekad se teško nosim sa njima - rekla je proslavljena pevačica koja navedeni lek pije od svoje 19-te godine, nakon što je silovana.

- Silovana sam kad sam imala 19 godina, i to ne samo jednom, već više puta. Imam PTSP, ali u sebi nosim i ogromnu bol. Taj nemili događaj ostavio je trajne posledice na mene i zbog toga sam na lekovima. Imam nekoliko doktora koji se brinu za moje zdravlje - Zakljucila je pevačica i dodala kako je nakon intezivnih halucinacija koje je doživela shvatila da joj je potrebna stručna pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Jul 20, 2020 at 1:11pm PDT

- Više od sat vremena čula sam glasove u glavi koji su me izluđivali . Shvatila sam da moram potražiti pomoć pa sam završila na hitnoj pomoći, gde sam imala ispade histerije. Drala sam se na lekare, želela sam da naudim sebi, srećom doktori su me umirili - Zaključila je Lejdi Gaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on May 16, 2020 at 3:19pm PDT

Iako je vrlo rano dospela pod uticaj brzog života u šou biznisu Lejdi Gaga nikada nije komentarisala svoje detinjstvo, a verujemo da su traumatična iskustva samo pogurala pevačicu ka životu kakav ne priliči jednoj zvezdi svetske popularnosti, koja je uzor mnogima, među kojima je i veliki broj dece, i nadamo se da će pevačica uspeti da se izbori sa demonima svoje prošlosti nakon čega će u potpunosti moći da se posveti kvalitetnim stvarima.