Ljuba Aličić nije znao kako se zove, situacija ozbiljna!

Autor:

14.08.2020 11:07

Foto:

Foto:



Popularni folk pevač Ljuba Aličić još jedan je u nizu poznatih koji se susreo sa beskrupoloznim virusom Korone, iako se uspešno opravio, pevač ne krije da je prošao kroz pakao.

- Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujite mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem. Bilo je baš strašno. Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - rekao je Ljuba za Srpski telegraf, pa dodao:

- Smestili su me na plućno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama. Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku s kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu - zaključio je.

Nakon što je otpušten iz bolnice, pevač se vratio kući svojoj porodici, istakavši da ne postoji lepši osećaj, on će nastaviti da odmara uz pojačan nadzor i potrebnu negu koju ću mu ukućani pružiti ne sumnjamo.