Ana Nikolić brižna majka: Dragoceni momenti

Autor:

20.08.2020 13:45

Foto:

Foto:



Ana Nikolić i njena ćerkica Tara nerazdvojne su

Ove godine naime usled pandemije korona virusa pevačica je morala da odloži gotovo sve nastupe, i slobodno vreme provodi sa svojom preslatkom trogodišnjom ćerkicom Tarom. Iako su leto provele u Beogradu, to ih nije sprečilo da se zabavljaju.

Pre nekoliko dana, Ana Nikolić proslavila je rođendan svoje mezimice, a na društvenim mrežama podelila je zaista emotivnu poruku, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Keli Bruk: Moje vreme nije prošlo, ljudi stare, prihvatite to! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 3, 2020 at 6:52am PDT

– Retko ostajem bez teksta, ali danas nemam reči da opišem svoja osećanja. Srećan ti rođendan moja Tarice -moga srca gospodarice, lavice, kraljice! Da te volim, malo je reći – rekla je Ana ostavivši svoje pratioce bez teksta.

Edita Aradinović svakom fotografijom napravi totalni haos! (foto)

 

View this post on Instagram

 

Moja ljubav najveca .. #birthdaygirl #mylove ❤️🌸🎂🎁🎉🎀

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 5, 2020 at 9:48am PDT

Iako je poznata kao neko ko ne voli da ekponira ćerkicu u javnosti, Ana je ovaj put odlučila da napravi izuzetak, što je naišlo na oduševljenje njenih pratilaca. Pevačica želi da mala Tara odrasta normalnim, srećnim životom, bez konstantnog pritiska medija kakvim su poznati izloženi.

Zgodna, vitka, savršena!

Poznato je da je pevačica imala problema sa viškom kilograma u prethodnom periodu, ipak sve to je uspešno prebrodila i naravno nastavila da oduševljava.

Određena doza bezobrazluka, taman koliko da ne pretera, a nikoga da ne ostavi ravnodušnim, izazovna haljina dubokog dekoltea, koja ističe atribute kojima pevačica itekako može da se pohvali. Uz fotografiju Ana Nikolić stavila je i zanimljiv opis.

Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 19, 2020 at 10:57am PDT

- Na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna! Nije važno da li si i koliko puta pao, važno je koliko si puta ustao. "Žig sudbine nosi svako, neko teško a ja lako, to mi je od Boga dar... Da ustanem ja sam znala čak i onda kad sam pala, a to nije mala stvar - napisala je pevačica.

Iako Ana važi za ženu sa istančanim a opet specifičnim ukusom, poslednjim kombinacijama zaista je oduševila sve, savršen odabir obično upotpuni nekim aksesoarom koji samo ona ume da iznese.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Aug 16, 2020 at 9:42am PDT

Miloš Biković doneo je hrabru odluku: Posao ne sme da trpi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jul 31, 2020 at 9:41am PDT