Goca Tržan: Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu!

Autor:

22.08.2020 11:08

Foto:

Foto:



Goca Tržan i Raša Novaković već punih devet godina žive u skladnom i srećnom braku, uprkos svim tračevima, novinskim napisima i "hejterima" s druge strane ekrana na društvenim mrežama

Goca Tržan i Raša Novaković su jedno u drugom pronašli sve ono što su želeli: Ljubav, poverenje, razumevanje i bezgraničnu podršku.

Pročitajte: Iznervirana Goca Tržan: Šta pomislim kad za mene i Rašu kažu “mama i sin”

Goca iz prethodnog braka ima ćerku Lenu, koju njen suprug gleda kao svoje dete koje obožava. Ipak, Goca želi i da sa Rašom dobije dete, te se zbog toga nalazi u procesu vantelesne oplodnje. Samo one žene koje su prošle kroz tu priču znaju koliko je čitav proces težak, neizvestan i iscrpljujući za organizam.

- Raša i ja dobro podnosimo proces vantelesne oplodnje, jaki smo psihički, ali fizički mi nije lako zbog hormonske terapije na kojoj sam. Mi žene smo u stanju da pomerimo brda i doline da ostvarimo svoj cilj, a moj je da Raši rodim dete - ispričala je Goca za Hit Informer, dodajući da Novaković njenu ćerku iz prethodnog braka gleda kao svoju.

Pročitajte: Ivana Peters i Gordana-Goca Tržan: Kad je bilo najteže, bile smo tu jedna za drugu

- Raša i ja već devet godina vaspitavamo i čuvamo Lenu. On je nju prihvatio kao da je njegova. Roditelji su ti oni koji su te odgajili, a ne oni koji su te napravili. Bez obzira na sve to, ja imam veliku potrebu da imam dete i sa čovekom kog volim.

- Postoje prepreke, ali mi smo tu da ih srušimo ili preskočimo. Znam da neke parove slomi ovakva borba, ali mi nismo među njima - dodala je Tržanova, ističući da će njihova ljubav opstati sve iako se svaki sledeći pokušaj da ostane u drugom stanju pokaže kao neuspešan.

- Ostaću sa Rašom sve iako nikada ne budemo mogli da imamo decu. Neću ga ostaviti sve i da sada opet ne ostanem u drugom stanju - poručila je Goca.

Pročitajte: Goca Tržan: Lena liči na mene, imam i dokaz (foto)

M G

Autor