Samanta Luis Tejlor i Aron Džonson: 23 godine razlike i 10 godina savršenog braka!

Autor:

23.08.2020 14:11

Foto:

Foto:



Aron Džonson je ugledao Samantu na snimanju i tada je znao da će, iako je starija od njega 23 godine, biti njegova žena!

Kada je Samanta Luis Tejlor stigla na audiciju za film 'Nowhere boy' 2008. godine bila je jako uzbuđena. Bio je to prvi dugometražni film koji će režirati u svojoj kratijeri.  Očekivala je da će videti brojne dvojnike Džona Lenona ali ne i čoveka svog života.

Jedan od kanditata za glavnu ulogu u polubiografiskom filmu o tinejdžerskim godinama Džona Lenona bio je 18-godišnji Aron Džonson.

Kada je na setu ugledao Sem, bio je uveren da će se jednog dana oženiti s njom, ipak svoje planove nije podelio sa njom.

Prirodnim putem do oporavka: Zdravlje na usta ulazi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson Fans (@aarontaylorjohnsonfan) on May 8, 2017 at 11:02pm PDT

- Tačno se sećam trenutka kada sam je prvi put ugledao. Znam tačno šta je nosila. Imala je belu košulju koju obožavam, još uvek je čuva u ormaru - rekao je Aron za 'Harpers Baazar'.

Sam je tada imala 41 godinu, propali brak sa trgovcem umetnina i dvoje dece. Osim toga imala je i veliku želju da uspe kao rediteljka nakon vrlo uspešne karijere likovne umetnice čija su dela visila u salama najpoznatijih muzeja širom sveta.

Aron je dobio ulogu, ostalo je istorija

Iako su svi tokom snimanja primetili veliku hemiju između rediteljke i glavnog glumca, oni su se ponašali veoma profesionalno.

Ipak, Aron nije mogao da se suzdrži i odlučio se na odlučujući korak.

Sreći nikad kraja: Danica i Lazar Ristovski očekuju unuka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson Fans (@aarontaylorjohnsonfan) on Mar 4, 2017 at 12:31pm PST

- Kada smo završili snimanje, rekao mi je da će me oženiti, mi nikad nismo izašli a kamoli se poljubili - prisetila se Samanta.

Zaprosio je tačno godinu dana od trenutka kada su se upoznali, a sudbonosno da izgovorili su 21. septembra 2012. godine u 'Babington House' u Samersetu pred najbližima. U međuvremenu postali su roditelji dve prelepe devojčice.

Neispričana tajna

Šta je tajna njihove veze? Ljubav kažu, zajedno rade sve što mogu, a u poslednjih 10 godina nisu bili odvojeni duže od dva tri dana.

Iako o svojoj privatnosti ne govore često u medijima niti je dele na društvenim mrežama, vrlo su posvećeni jedno drugome, a na crvenom tepihu ne skrivaju bliskost.

Milan Marić u ulozi Tome Zdravkovića: Ogromna odgovornost! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson Fans (@aarontaylorjohnsonfan) on Feb 25, 2017 at 10:22am PST