Džesika Simpson uz pomoć muža prebrodila krizu!

Autor:

24.08.2020 20:20

Foto:

Foto:



Glumica Džesika Simpson rekla je kako tri godine nije uzela gutljaj alkohola, i smatra da joj je to najbolje odluka u životu.

- Htela sam da bolje razumem sebe i život koji mi se dešava. Moja deca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost - rekla je Džesika Simpson u jednom šou progarmu, nakon što se pohvalila da pune tri godine nije pila alkohol.

- Nisam ni bila svesna koliko pijem, mislila sam da me piće čini hrabrijom i sa više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno, zapravo sam zbog alkohola postala nema. Ćutala sam i bila tupa - priznala je glumica.

Nikol Kidman ni bleda senka nekada najlepše žene Holivuda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jun 26, 2020 at 11:26am PDT

Džesika smatra da je bez alkohola postala bolja osoba.

Autorka knjige 'The Open Book' rekla je da je i njen suprug Erik Džonson prestao da pije iz solidarnosti prema njoj, a tokom terapije je shvatila da je svoja osećanja stavljala pod tepih i da to nije nimalo zdravo.

Džesika Simpson spremna za promene: Kako izgubiti 40 kilograma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on May 21, 2020 at 8:23pm PDT

Moj psihoterapeut je rekao - ne mogu da verujem da neko može u sebi da nosi toliko trauma i straha.. Ljudima treba ceo život da priznaju sami sebi - kaže glumica koja uprkos stresu zbog pandemije nije želela da pije alkohol i to joj je kaže, veliki blagoslov.

Smatra da joj je ta odluka najbolja do sada - svi me pitaju: Kako misliš ne piješ tokom pandemije!? Ali ne stvarno ne pijem više i to me čini srećnom - kaže Džesika.

Podsetimo Džesika je pre nekoliko dana proslavila godišnjicu braka

Džesika Simpson, pre nekoliko dana proslavila je godišnjicu braka sa svojim mužem Erikom Džonsonom. Specijalan dan obeležili su zajedničkom fotografijom, a Džesika je u opisu ostavila zaista romantičnu poruku.

Mama – treći put: Džesika Simpson rodila devojčicu (foto)

- Pre šest godina udala sam se za svoju srodnu dušu. Naša zajednica bila je zapisana na Božijem nebu. Zajedno mi predstavljamo snove, negujemo čežnju. Suđeno, uvek je bilo i uvek će biti, zauvek i uvek. Takođe ko god me poznaje zna da je ovaj kristalni leptir moj poklon iz snova. 'od čega god da su nam napravljene duše, moja i njegova su iste - zaključila je Džesika.