Ćerka Željka Samardžića krenula očevim stopama: Anđeoski glas i specifičan stil

Autor:

25.08.2020 15:52

Foto:

Foto:



Proslavljeni pevač Željko Samardžić ne krije koliko je ponosan na svoje divne ćerke koje ima sa suprugom Majom.

Naime poznato je da ćerke proslavljenog pevača Sanja i Danijela ne vole da se eksponiraju u javnosti.

Ipak Minja Samardžić do skoro je bila deo njihovog javnog života. Minja je svoj talenat za pevanje sasvim sigurno nasledila od oca, a davne 2010. godine snimila je prvu pesmu 'Alkatraz'.

Željko Samardžić o prvom susretu i braku sa Majom: Slušali smo šta nam srce govori i od toga ne odustajemo ni danas

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Minja Samardzic (@minjamcfly) on Mar 18, 2020 at 11:34am PDT

Uspešan prvi projekat značio je nastavak muzičke karijere za mladu Minju, pa je 2015. godine snimila čitav album za 'City Records'.

Međutim, Minja se ubrzo nakon svog prvog albuma povukla iz javnosti. Ipak mlada umetnica nije digla ruke od pevanja, svoju karijeru odlučila je da razvija drugačijim putem, redovno ima nastupe, a neretko kači svoje snimke dok peva na društvenim mrežama. Ipak pojavljivanje u medijima svela je na minimum.

Željko Samardžić: Muzika je moj blagoslov

Minja osim svog lepog glasa ističe i svoj specifičan izgled, a često voli da se poigra sa svojom frizurom što nailazi na oduševljenje njenih pratilaca.

Njen otan Željko je inače poznat kao veliki zavodnik, ali on ima drugačije viđenje celokupne situacije

- Kao otac tri kćeri, i neko ko svoju karijeru shvata vrlo ozbiljno, taj epitet zavodnika mogu ponosno da ponesem i kada se sa mnom poveže mišljenja sam da nema pogrešnu konotaciju. Nisam zbog svoje ličnosti dobio takvu jednu titulu. Pesme su bile te koje su mi krčile put do ženskih srca i tako mi je ta uloga pripala. Pripadnice lepšeg pola oduvek su bile te koje razumeju moje stihove, emociju, ljubavnu poruku koju moje pesme nose. Imponuje mi što čine većinu, i ja ću im dok me zdravlje služi uvek čestitati kako dan žena, tako i svaki drugi - rekao je kroz široki osmeh Željko za domaće medije jednom prilikom.

Željko je takođe rekao da je oduvek uživao u svojim nastupim, što se ni danas nije promenilo. Ipak najdraži su mu nastupi kada su kraj njega njegove mezimice među kojima i supruga Maja sa kojom je u srećnom i skladnom braku čitavih 40 godina.

Stih vredan 100.000 eura: Ovo je najskuplja pesma Marine Tucaković 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) on Feb 24, 2020 at 1:57am PST