Novak Đoković i Andrija Milošević zvezde nove serije!

Autor:

28.08.2020 11:41

Foto:

Foto:



Popularni glumac Andrija Milošević obradovaće fanove još jednom od svojih nezaboravnih serija

Jedino što je za sad poznato o novoj seriji jeste to da će u jednoj od epizoda gost biti i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Novi format serije nije klasična igrana struktura, već je Andrija odlučio da snima svoje prijatelje i poznanike u nekim neobičnim situacijama. Scene sa Novakom snimljene su tokom Adrija turnira gde je Milošević bio jedan od domaćina.

Andrija Milošević pobegao iz grada: Evo gde provodi vreme sa lepšom polovinom (foto, video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Jun 25, 2020 at 10:52am PDT

Andrija nije želeo da otkriva previše detalja o novoj seriji, a na pitanje o Novaku i njegovoj ulozi u serijalu glumac je dao krajnje interesantan odgovor - Nole je umetnik. Čovek. Gladijator. Svetski prvak. On je inspiracija i sa njim delim životnu filozofiju. Budimo srećni što još među nama ima ljudi, pravih ljudi. Oni su budućnost - rekao je Milošević za 'Kurir'.

Popularni glumac osvojio je srca svojih obožavatelja početkom svoje karijere, nakon čeka je svakom ulogom sve više prirastao za srce svakom iskrenom ljubitelju komedije

Davne 2004. godine glumac je pobrao simpatije ulogom Banje u seriji 'Mešoviti brak'. Nakon toga njegova karijera išla je samo uzlaznom putanjom, usledile su uloge u serijalima 'Andrija i Anđelka' i 'Slatke muke'. Glumac je naglasio da je zadovoljan učinjenim - uvek postoji nešto što niste uradili ili što ste mogli bolje. Ali ja sam zadovoljan, jer sam išao svojim putem, bez obzira na komentare.

- Kada smo počinjali sa snimanjem serije 'Mešoviti brak', u jednoj od prvih nezavisnih produkcija na privatnoj televiziji, govorili su nam da to ne treba da radimo, da bi nakon toga svi ti ljudi iz branše koji su me kritikovali kasnije prošli kroz tu i slične serije - kaže Milošević i dodaje:

Poeta početnik: Andrija Milošević napisao par stihova za devojku Aleksandru (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Aug 11, 2019 at 9:07am PDT

- Ja sam okej u svojoj koži, pa sam tako i u miru sa sobom u svakom agregatnom stanju. Gledam svoje projekte s vremena na vreme, i to ono što mi je interesantno ili mi treba zbog sopstvenog profesionalnog napretka. Mediji su moj posao koji volim.

Andrija je navodno u pregovorima za još jedan veliki projekat. Lepa Brena navodno planira da snima nastavak serijala  'Hajde da se volimo 4', a želja joj je da se u glavnoj ulozi nađe baš Milošević.

Nole ima iskustva pred kamerama, učestvovao je i u projektima u dalekom Holivudu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković veoma je talentovan za glumu. Zanimljivo je da je proveo jedan dan na snimanju nastavka holivudskog filmskog hita 'Plaćenici 2', ali ne kao gost-posmatrač, već kao glumac.

Novak Đoković u Beogradu organizuje turnir i dovodi zvezde tenisa 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jan 1, 2020 at 5:33pm PST

Nole je tada dobio zadatak da u jednoj sceni reketom pokaže teroristima ko je gazda 'na terenu'. Kasnije te scene nisu završile u filmu, već u dužoj verziji za fanove. Đoković je miljenik glumačkog sveta, a njegove mečeve prate mnogo brojne holivudske face.