Tajno venčanje Eve Mendes i Rajana Goslinga - posle devet godina veze

Autor:

28.08.2020 19:25

Foto:

Foto:



Iako američki mediji najavljuju da će do kraja leta stati ispred oltara, najmisteriozniji par Holivuda, glumci Eva Mendes i Rajan Gosling ostaju verni sebi u nameri da ne komentarišu detalje iz svog emotivnog života

Glumci Eva Mendes (46) i Rajan Gosling (39) nameravaju ove godine da se venčaju. Posle devet godina emotivne veze, tokom koje su dobili dve kćerke, petogodišnju Esmeraldu i troipogodišnju Amandu Li, jedan od najintrigantnijih glumačkih parova rešio je da ozakoni svoju zajednicu, i to najviše zbog administrativnih olakšica koje će imati prilikom upisa dece u školu i plaćanja poreza, prenosi magazin OK!, uz napomenu da će pred oltar otići do kraja leta, verovatno u septembru.

Porodica na okupu: Eva Mendez i Rajan Gosling konačno uslikani s ćerkama (foto)

Njihovu ljubav od početka prate brojne kontroverze. Sve do 2013. odbijali su da priznaju da među njima postoji bilo šta osim prijateljstva, da bi Eva u intervjuu Džimiju Kimelu otkrila da je u dvogodišnjoj romansi sa Rajanom, atipičnom holivudskom zvezdom, za koga oni koji su ga upoznali tvrde da je najljubazniji superstar američkog filma.

- Živimo zajedno godinu i po, a u vezi smo više od dve godine. Ovo je verovatno najbolji period mog života, naš odnos je veoma otvoren. I kad se posvađamo, posle pola sata se lako dogovorimo šta ćemo večerati ili gde ćemo otići - ispričala je glumica, poznata, između ostalog, i po izjavi s početka dvehiljaditih da je vodila ljubav u svim državama SAD, a njih ima 50.

Film na koji se čekalo 35 godina: Harison Ford i Rajan Gosling u nastavku kultnog “Blejd Ranera” (video)

Jasne granice

Par nikada ne izlazi u javnost s pričama o privatnom životu, zbog čega je njihov odnos obavijen velom tajni od samog početka. Rajan, osim što je ljubazan u kontaktu s ljudima s kojima sarađuje, važi i za veoma hermetičnog tipa, pravog introverta koji ima mali krug bliskih prijatelja. Od kada je s njim u emotivnoj vezi, i Eva je proredila pojavljivanja u javnosti. Za razliku od njenih brojnih koleginica, na svom instagram profilu ne objavljuje fotografije kćerkica, kao ni one sa suprugom.

Porodica, divan dan i Diznilend: Eva Mendez proslavila 45. rođendan (foto) 

- Uvek sam imala jasne granice kad se radi o mom muškarcu i mojoj deci. Govoriću o njima, naravno, uz jasne granice poštovanja naše privatnosti, ali neću objavljivati fotografije iz našeg svakodnevnog života - objasnila je Eva.

Inače, ovo nisu prva nagađanja o njihovom venčanju. Prvo se 2013, neposredno pošto je Eva priznala da su zajedno, šuškalo da su sklopili brak na tajnoj ceremoniji, samo uz prisustvo kumova, da bi se slična priča ponovila 2016, kad su američki mediji ponovo pisali o navodnom venčanju. Kako stvari stoje, misteriozni par još nije izgovorio sudbonosno “da”, a da li će to učiniti krajem leta, kako se tvrdi, videćemo uskoro.