Izabranica Kristijana Ronalda ponosno pokazuje svoje nesavršenosti!

Autor: Vanja Vladičić

29.08.2020 16:15

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramHeorhina Rodriges ne skriva svoje nesavršenosti, već ih nosi sa puno samopouzdanja

Devojka Kristijana Ronalda Heorhina Rodriges uživa u danima koje sa izabranikom i njihovom decom provodi na jahti. Iako zajedno imaju samo ćerku, Heorhina s ljubavlju učestvuje u odrastanju Ronaldove starije dece. Porodično letovanje počelo je kao romantičan odmor za dvoje, a onda su im se priključili i mališani.

Ronaldo i njegova porodica trenutno letuju na obalama Monaka, i dok fudbaler posvećeno trenira, kako bi svoje izvajano telo održao u formi, Heorhina uživa u svim čarima odmora. Manekenka dane provodi bez treninga, posvećena deci, i ne opterećuje se svojim izgledom.

Ronaldo ponosan na verenicu: Kako je Heorhina Rodrigez unovčila zanosne obline (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 14, 2020 at 3:17am PDT

Iako su, sudeći po njenim fotografijama sa Instagrama, mnogi mislili da je uvek doterana, Heorhina je sa ovog letovanja objavila mnogo „no make up“, kao i neobrađenih slika, na kojima se može primetiti da ima celulit i koji kilogram viška.

Ipak, za svaku pohvalu je činjenica da se ona ne opterećuje perfekcionizmom, da uživa u svom izgledu i da ništa ne želi da skriva od javnosti.

Kristijano Ronaldo: Novi biznis fudbalske zvezde, Heorhina – šef

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 12, 2020 at 8:27am PDT

Prirodna i zadovoljna sobom, devojka Kristijana Ronalda smatra da sitne mane nisu njen nedostatak. Zadovoljna je svojim izgledom i uživa u svojoj raskošnoj lepoti, kojom je osvojila srce najpoželjnijeg neženje, fudbalera Kristijana Ronalda.

Heorhina Rodrigez: Suze radosnice za voljenog Ronalda (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 18, 2020 at 11:50am PDT