Princ Hari suočen sa novim problemom: Da li su glasine o deportaciji tačne?

Autor:

31.08.2020 13:15

Foto:

Foto:



Princ Hari mislio je da će konačno imati mira kada se sa svojom ženom Megan odselio u Ameriku, daleko od kraljveske porodice i svih obaveza i pravila koja idu uz nju.

Ipak čini se da se Princ ipak prevario. Naime kako prenosi magazin 'Womans day' Hariju preti deportacija i to ni manje ni više već po nalogu predsednika Donalda Trampa. Dobro upućeni izvor iz Bele kuće otkrio je da je Tramp naredio da se proveri legalni status 35-ogodišnjeg Princa kao imigranta iz Velike Britanije.

Predsednika bi najviše obradovalo kada bi Hari i Megan napustili SAD, poznato je da Tramp ne voli imigrante,a mladi bračni par pored svega svojim javnim nastupima javno kritikuje politiku SAD-a te samim tim i samog Donalda Trampa.

Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

Tramp je navodno pokrenuo istragu protiv Harija nakon što su Megan i on nedavno kupili kuću u Santa Barbari, vrednu više od 11 miliona dolara, koja će biti njihov novi dom. S druge strane portal 'Gossip cop' tvrdi da su šanse da Hari bude deportovan gotovo ravne nuli.

On je, navode, milioner i javna ličnost takođe je u zakonitom je braku sa Megan koja ima američko državljanstvo, stoga nema pravnih osnova za njegovu deportaciju iz SAD-a.

Princ Hari zahteva promene!

Isto tako, sam predsednik Tramp nikada u javnost nije izašao sa idejom da se bivše vojvode od Sussexa deportuju, doduše uskratio im je obezbeđenje na račun američkih poreskih obaveznika. On je insistirao da nakon dolaska u SAD sami moraju da angažuju bezbednosnu službu, o svom trošku.

Princ Hari u crtanom filmu 

Podsećanja radi, pre nekoliko dana odjeknula je vest koju je proširio magazin 'New Idea', koja čini se, nema pokriće u stvarnosti. Navodno je Megan uhvaćena u Kaliforniji zbog učestvovanja na protestima pokreta 'Black Lives Matter'.

Kasnije se ispostavilo kako je Megan izjavila da je spremna ići i u zatvor zbog tih protesta, ali da do njenog hapšenja nikada nije došlo.